|
|
|
Recept van Alison Roman Gekaramelliseerde pompoen met kokosgremolata | Ze is niet alleen immens populair in de VS, ook Yvette van Boven loopt weg met Alison Roman. Haar keuken is makkelijk, inspirerend en heerlijk. Daarom delen we dit recept voor gekaramelliseerde pompoen met kokosgremolata uit haar boek Lekker Thuis. Aanrader om te proberen! | |
|
|
|
|
|
Be a better cook Zo maak je zelf paneer in 3 simpele stappen | Paneer: we zijn er dol op. De kaas wordt veel gebruikt in de Indiase, Perzische en Turkse keuken. Je koopt het kant-en-klaar bij de supermarkt, maar zelf verse paneer maken is natuurlijk veel leuker én lekkerder. | |
|
|
|
|
Advertorial | | Lees EW nu een maand GRATIS! | In een wereld die 24/7 wordt overspoeld door nieuws, meningen en berichten op sociale media is er behoefte aan een expert die zin en onzin voor je scheidt. Met EW haalt u de feiten in huis! Lees nu een maand gratis. | |
|
|
|
Nieuw: delicious. jaaragenda Hij is er weer: de delicious.jaaragenda! Met een handige ringband, veel schrijfruimte & extra dit jaar: 18 sticker-etiketten. Plus maar liefst 33 onweerstaanbare recepten én inspirerende en slimme tips & tricks uit onze testkeuken. Kortom: de perfecte agenda voor elke kookliefhebber & delicious.fan! Bestel nu (zonder verzendkosten) voor maar € 14,99 of koop 'm vanaf nu bij de kantoorboekhandel! | |
|
|
|
|
|
Houd de zomer in huis Soezen met rood fruit en mascarpone-limoenvulling | Rutger maakte voor delicious. soezen met rood fruit en mascarpone-limoenvulling. Superfeestelijk, heel lekker en met dit recept houd je de zomer nog even in huis. | |
|
|
|
|
Nu te koop: Yvette van Boven = gasthoofdredacteur In ons extra dikke septembernummer is dè culi-vrouw van Nederland gasthoofdredacteur! En dan hebben we het natúúrlijk over Yvette van Boven. Haar favoriete ingrediënten, foodadressen & boeken, een groot interview, samen koken uit haar nieuwste kookboek + 24 uur lang koken als Yvette. Een echt bewaarnummer dus! Bestel deze speciale editie zonder verzendkosten in onze webshop & krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Het is ook te koop bij een supermarkt of tijdschriftenwinkel bij jou in de buurt! | |
|
|
|
|
|
Internationale Guacamoledag Zó maak je een authentieke guacamole | Overal ter wereld vind je verschillende recepten voor guacamole en in Mexico eten ze ‘m al helemaal anders dan in Nederland & België. Hoe het eigenlijk hoort? In dit artikel leggen we je haarfijn uit hoe je een authentieke guacamole maakt en geven we je nog een paar extra tips. | |
|
|
|
|
|
Easy does it Gnocchi met geroosterde knoflook, spinazie en ricotta | Na het eten van deze overheerlijke gnocchi kun je er weer flink tegenaan! Heb je wat extra tijd om te koken? Probeer dan eens zelf gnocchi te maken! | |
|
|
|
|
|
|