Goed nieuws(brief)!

6 maanden geleden


Text only:

Onze kittens op de buis!

Bekijk online versie

Beste Dierenliefhebber,
De afgelopen weken was er opvallend veel goed nieuws te melden en dat delen we graag met jou. Zo hebben we met onze campagne al 2426 ontheemde kittens kunnen redden, werden 500 zwanen na een rampzalig olielek uit het water gehaald, gaven we in onder meer het Jeugdjournaal hittetips voor huisdieren en zijn we overspoeld met giften voor het katje dat zwaargewond en vastgebonden met tiewraps aan een hek werd gevonden.
 
Deze prachtige resultaten hadden wij nooit kunnen bereiken zonder jouw steun!
 
ONZE CAMPAGNESPOT
Om aandacht voor de kwetsbare kittens in onze opvang te vragen, voeren we de campagne Geef om Mij. We doen er alles aan om de kleintjes een goede start te geven. Hoe jij daarbij kan helpen, vertelt de campagnespot die je op televisie vast al voorbij hebt zien komen.

Bekijk de video


› 

 


VRIJHEID TEGEMOET
Een maand na het olielek in Rotterdam, werd deze week de laatste groep van de bijna 500 schoongemaakte zwanen vrijgelaten. Onze dierenambulances en partnerorganisaties reden talloze keren heen en weer om de dieren naar een tijdelijke opvanglocatie te brengen, waar ze in alle rust hebben kunnen herstellen.

Lees meer


› 

 
MOOIE RESULTATEN
In ons Jaarverslag maken we traditiegetrouw de balans op van het voorgaande jaar. Wat ging goed en waar kunnen we nog meer winst voor dieren behalen? In een animatie laten we je in vogelvlucht een aantal resultaten zien waar we trots op zijn.

Naar de animatie


›  


VOORKOM OVERVERHITTING
Met de aanhoudend tropische temperaturen is het belangrijk om te weten hoe je oververhitting bij je huisdier voorkomt. Zo hebben honden behalve in hun voetzooltjes nergens zweetklieren. Met 8 tips van Medpets wordt de zomer voor jouw trouwe viervoeter alvast een stuk aangenamer.

Hittetips van Medpets


› 

 
COLOFON
Dierenm@il is een uitgave van de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren.
Wij zijn sterk afhankelijk van giften. Steun ons!
CONTACT
Dierenbescherming
Tel.: (088) 81 13 000 
vraag@dierenbescherming.nl
www.dierenbescherming.nl
 


Liever geen Dierenm@il meer ontvangen?

Meld je hier af.

Dierenbescherming.nl

Categorieën: Dieren | Toebehoren Vissen | Visserij Paarden | Benodigdheden Katten Honden Knaagdieren
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019