Shop met korting tot wel 50% | bekijk de acties van Royal Canin, PUUR, Ruffwear
Logo Medpets

Ben jij al klaar voor het Paasweekend?

Profiteer van kortingen tot 50%


De dagen van paaseieren verven en het weekend van paaseieren zoeken komt er weer aan. Wel zo leuk dat jij je huisdier dit weekend ook kan verwennen met een lekker snoepje of leuk speeltje. Bekijk onze weekacties en profiteer van o.a. 50% op Renske - Verse maaltijden, 30% korting op Gritty kattengrit en nog veel meer.

Bekijk weekactie
AdTab

Nieuw: AdTab 

Kauwtablet tegen vlooien en teken


Bescherming tegen vlooien en teken is erg belanglangrijk. Hierdoor voorkom je vervelende klachten bij je huisdier, maar ook bij jezelf. Probeer eens AdTab - een smakelijke kauwtablet die jouw huisdier wel 30 dagen beschermt tegen vlooien en teken. Bestel het nu.

Ontdek AdTab

Actie Royal Canin hond & kat

10% korting op rasspecifieke droogvoeding

Actiebanner Royal Canin
Ontdek actie
Vulbaar speelgoed

Lekker spelen

Gebruik vulbaar speelgoed


Hoe leuk is het als je huisdier komende Paasdagen zich ook heerlijk kan vermaken. Niet met paaseieren schilderen, maar met vulbaar speelgoed. Gebruik de favoriete snack van jouw huisdier en vul het speelgoed. Goed voor de tanden en een speelse afleiding. Welke variant is de favoriet van jouw huisdier?

Bekijk producten
Konijn

Pasen vieren met je huisdier!

Van leuke speeltjes tot smakelijke traktaties


Met de lente in volle bloei staat Pasen alweer voor de deur. Pasen staat in het teken van gezelligheid, samen zijn én natuurlijk lekker eten. Laten we niet vergeten om ook onze lieve huisdieren hierbij te betrekken. Lees het artikel 'Pasen vieren met je huisdier!' voor leuke ideeën.

Lees meer