AEX: 539,51 - Dow Jones: 26.494 - EURUSD: 1,151 - Bitcoin: 5.667 - Goud: 1,197.01 Monday, 8 October 2018

   
Daytrading is makkelijker dan u dacht
Aloys Mattijssen heeft software geschreven die het iedereen mogelijk maakt om succesvol te daytraden. Hij komt die software 22 oktober in Best demonstreren.
Geef u hier op voor deze interessante bijeenkomst
----------------------
Zelf een online onderneming starten? Geld verdienen via Internet?
Hoe doe je dat, waar moet je rekening mee houden?
Ik schreef er in 2002 een E-boek over dat als standaard werk over het onderwerp mag gelden. Een must have voor startende internet ondernemers. Het E-boek is door mij bijgewerkt naar nu.
Kijk hier wat u aan het E-boek heeft

Marktbeeld (Tom Lassing)

8/10 06:30
    • Real time hacking aanvallen volgen? Het kan hier.
      Het is schokkend om te zien hoe ontzettend actief hackers wereldwijd zijn. De vraag roept zich op, wie zijn dit? Hoeveel personen in dienst van overheden doen hier aan mee?
    • Saudi Aramco heeft de IPO plannen nog niet helemaal afgeblazen. Ze denken nu aan een IPO in 2020 of 2021. Naar mijn idee wordt dit de grootste beurs oplichting ooit. 
    • In Brazilië zijn gisteren weer verkiezingen geweest. Er is nog geen beslissing gevallen zodat er een tweede ronde nodig is. Het land blijft gebukt gaan onder corruptie. Zo jammer, want zonder die corruptie zou er een wereldmacht kunnen staan. Nu is en blijft het een derde wereldland met een enorme potentie.
    • De strijd tussen de VS en China wordt steeds heftiger. Het enge aan deze strijd is dat de VS zichzelf superieur acht. Dát is het grote verschil met de koude oorlog van weleer. Toen was er door Vietnam het besef in de VS dat het land niet onoverwinnelijk was. Vietnam is vergeten. De VS denkt dat het China op de knieën kan dwingen zoals het Rusland na 1990 kon vernederen.
    • Oorlogstaal VS richting Iran neemt hand over hand toe en bedrijven als Bloomberg en Reuters verdenk ik er van om een spreekbuis voor die oorlogszuchtige taal te zijn. Kijk maar eens hoe 'ineens' allemaal negatieve berichten via die ondernemingen de wereld in worden gestuurd. Als u dus weer wat leest, hou dan in de gaten wie de bron van het bericht is. Ik denk dat het geen toeval meer is en dat er een campagne achter steekt. Het lijkt enorm op hoe de oorlog in Irak werd ingestoken.
    • China geeft de banken meer Financiële ruimte om geld uit te lenen. De beurzen in China schrokken van de verruiming en daalden 3%.
    • Een Engelstalige video bijdrage van Elliott Wave op Beursbox.nl. Het gaat over de Ripple, één zeer opvallende en enorm succesvolle crypto munt.
    • Ik heb zelf recent een rapport over Crypto's geschreven. De huidige stand van zaken, maar ook de toekomst. Kijk hier voor meer informatie. Zo had u deze markt nog nooit bekeken!
 

 

Dat gaat feest worden! (Jack Hoogland)

8/10 06:53

De afgelopen weken zag ik in de media al diverse berichten dat Trump's volgende stap zal zijn om massaal te investeren in de decennia lang verwaarloosde Amerikaanse infrastructuur. Iets wat hij op de dag van zijn inauguratie trouwens al beloofde aan zijn kiezers.
 
Volgens zijn voormalig economisch topadviseur Gary Cohn zal het gaan om een totale investering van tussen $1000 miljard en $1500 miljard. Dat betekent voor $1000 miljard tot $1500 miljard aan nieuwe orders voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in de bouw van grote infrastructuur. Dat gaat feest worden voor die bedrijven!
 
Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we een spotgoedkoop aandeel van een allround bouwer van infrastructuur. Bouw en onderhoud van wegen, vliegvelden, krachtcentrales, waterleiding, riolering, en zelfs enorme waterprojecten als kanalen, dammen en stuwmeren.
 
Noteert slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst, terwijl het 58% winstgroei realiseert. Het mooie voor ons beleggers is dat de orderportefeuille van dit bedrijf nu al uitpuilt. Is zelfs fors hoger dan de gehele jaaromzet. Het is een aandeel dat we ook zonder Trump's plannen voor infrastructuur direct zouden selecteren.
 
Maar als straks al die nieuwe orders binnenstromen, gaat het helemáál feest worden. Zodra Trump zijn plannen straks definitief aankondigt, zullen beleggers massaal op dit aandeel duiken. Zal de koers in korte tijd enorm snel stijgen. Ook hier geldt dat je geen beursgoeroe hoeft te zijn om te begrijpen dat dit een enorme kans is. Vooral omdat dit aandeel (nu nog) spotgoedkoop is.
 
Zodra Trump zijn plannen bekend maakt, zal het héél hard gaan.
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier. Kijk hier.

 
 
 

Het goedkoopste aandeel ter wereld (Tom Lassing)

8/10 07:10

Een aandeel kan langer goedkoop blijven dan u het geduld heeft om er in te blijven zitten.
Denkt u daar even aan als u de rest van dit artikel leest.
Het gaat over een Chinees bedrijf dat een buiten China redelijk zeldzaam en toch gewild chemieproduct produceert.
Een bedrijf dat in de handelsoorlog met de VS geconfronteerd wordt met een 78% invoerheffing.
Dat terwijl de VS in feite niet zonder het product kan.
De vraag is hier dus al, wie knippert het eerst.
Als het bedrijf per vandaag zou stoppen met leveren aan de VS, hoe lang zou dan die invoerheffing nog bestaan?
Maar ondertussen is de VS voor dit bedrijf de belangrijkste handelspartner en ook het aandeel staat op de Amerikaanse beurs genoteerd.
Het aandeel is ondertussen... Lees verder
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.
 
 
 

Pechtold stopt als leider D66 (Tom Lassing)

8/10 07:26

Pechtold mag een goede politicus zijn, hij is ook niet onomstreden.
Zo verkreeg hij een appartement hetgeen hij 'vergat' te melden. Beetje raar en iets wat je zeker zou willen melden als je de schijn niet tegen je wil krijgen.
Waar ik echter persoonlijk veel meer moeite mee had, was dat hij de kern van waar D66 voor staat verkwanselde. Het referendum.
Altijd was D66 een groot voorvechter van de volksraadpleging, maar Pechtold had aan de macht geroken en twee keer meegemaakt dat het volk anders besliste dan dat hij voor ogen had. Hij was er klaar mee. Zo'n ondankbaar volk verdient geen raadplegingsrecht.
Liever dus toch maar geen referendum als de uitkomst niet al van te voren vast zou staan.
Het is zoals vrijheid van meningsuiting. Iedereen is voor, zolang dezelfde mening maar geuit wordt. Als iemand ineens 'rare' dingen begint te roepen, dan is het snel gedaan met die vrijheid, dan moet je mening in de kiem gesmoord worden.
D66 onder Pechtold liet zich enorm in de kaarten kijken en bleek schaamteloos haar volksraadplegingsgedachte los te kunnen laten. Daarmee in feite aantonende dat D66 nergens voor stond en alleen maar voor de macht ging. In feite maar gewoon net als de anderen was.
Dát is wat mij betreft de erfenis van Pechtold. Hij versjacherde D66.
 

Alsmaar Meer Dividend

Als u een belegger bent met veiligheidin uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolioook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit.Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogensneller groeien. Meer weten, klik hier.
 
 
 

Eigen airliner beginnen hier is alles in een pakket (Lodewijk Hof)

8/10 07:40


Voor veel mensen is het een droom. Een eigen airliner beginnen. Maar het is een moeilijke industrie. De industrie is kapitaal intensief en je moet aan een hoop regelgeving voldoen. Maar soms heb je een buitenkans. Zoals ik onlangs in mijn podcast besprak.
Een compleet pakket. Vergunning om een airliner te mogen zijn. Dus tickets mogen verkocht worden. 3 Vliegtuigen die zo de lucht in kunnen gaan en reserve onderdelen. Allemaal in een kant en klaar pakket.
Het betreft VLM Airlines. De luchtvaartmaatschappij uit Antwerpen heeft haar activiteiten helaas gestopt. Ze waren op de goede weg. Meer charters en die leveren geld op. Twee winstgevende routes werden gehandhaafd. De rest is geschrapt. Helaas was het te laat. Maar om even wat bedragen te noemen. Aan charters alleen kan een paar ton per maand aan omzet gedaan worden.
Zoals ik in deze podcast besprak, is het einde van VLM niet het enige negatieve. Helaas moeten we er vanuit gaan dat de beurs gaat instorten. Een klap die een hoop mensen geld gaat kosten. U kunt ervoor zorgen dat u dan juist geld verdiend. Hoe? Dat is simpel. Lees het Survive the Collapse Report. Als u coupon Tom gebruikt krijgt u 30% korting en kost het u slechts $7. Heeft u dit over voor uw financiële toekomst?

----------

Mutaties over uw Beursbox abonnement doorgeven? Mail me even op tom@lassing.nl

 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach