16 oktober 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Google tackelt 3.000 Nederlandse sites
[Nieuws] Jeanscentre.nl, Multimate.nl en Intersport.nl zijn onder de 3.000 Nederlandse sites waarbij Google vanaf vandaag beveiligingswaarschuwingen vermeldt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Duitsland opent universeel pakketpunt
[Nieuws] Na een geslaagde proef komt er in Hamburg voor het eerst een pakketpunt waar klanten pakketjes van verschillende vervoerders kunnen ophalen en inleveren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nieuw: het Nationaal E-mail Onderzoek 2018
[Advertorial] Met trots presenteert Spotler de zesde editie van het Nationaal E-mail Onderzoek! Het rapport geeft een compleet beeld van hoe de Nederlander in 2018 omgaat met het online communicatiekanaal e-mail. En dat niet alleen: het is het enige onderzoek dat e-mail afzet tegen alle bekende social media kanalen. In deze editie hebben we een verdieping aan het onderzoek gegeven door de uitkomst aan drie marketingprofessionals voor te leggen in de vorm van diepte-interviews. Benieuwd naar de resultaten?
image
image
Mysteryshopper bezoekt Decathlon
[Onderzoek] Mysteryshopper Jurgen Nijhuis bezoekt voor Twinkle webshops uit de Twinkle100. Zijn oordeel is streng, kritisch en rechtvaardig. Deze keer: Decathlon.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ook Asos test met Google Assistant
[Nieuws] De Britse e-tailer Asos gaat de komende tijd Google Assistant testen. Consumenten kunnen met de ontwikkelde chatbot Enki communiceren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vergelijk de beste Digital Asset Management oplossingen
[Advertorial] Als je op zoek bent naar een Digital Asset Management (DAM) oplossing heb je waarschijnlijk al je research gedaan naar alle mogelijke Digital Asset Management vendors. Je hebt dan ook gemerkt dat alle vendors verschillende features leveren, die gericht zijn op verschillende vereisten. Deze vergelijkingsgids is bedoeld om je te helpen met het vergelijken van Digital Asset Management software en features zodat je de oplossing kan vinden die het beste bij je past.
image
image
Nederlander ontvangt liefst aankoopinformatie per mail
[Nieuws] Van alle e-mailtjes die Nederlanders van webwinkels ontvangen, worden de berichten over recente aankopen het meest gewaardeerd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Samenwerking Monoprix en Amazon overtreft verwachtingen
[Nieuws] Amazon en Monoprix werken nu een maand samen op het gebied van bezorging in Parijs. In die maand zijn er ´twee tot drie keer´ zoveel bestellingen geweest dan vooraf was gedacht.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe kan nieuwe technologie jouw ROI verhogen?
[Advertorial] Show me the money is het thema van Marketing & Technology 2018. Sprekers van o.a. de Bijenkorf, Bidfood, Husky en HelloMaaS vertellen jou hoe technologie jouw omzet positief kan beïnvloeden. Sprekers geven jou de do's en dont's uit eigen ervaringen. Concrete kennis die je direct in de praktijk kan toepassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.