Google wijzigt Shopping 2.0-bonus

3 maanden geleden


Text only:

Digitaal dashboard over de Twinkle100 |
Btw-stelsel crossborder-orders verandert
5 oktober 2018

Online versie
Google wijzigt Shopping 2.0-bonus


[Nieuws]
Google heeft zijn CSS-partners laten weten updates door te voeren in het partnerprogramma. Dat ondergaat een paar belangrijke wijzigingen.
Digitaal dashboard over de Twinkle100


[Onderzoek]
De Hogeschool van Amsterdam heeft een digitaal dashboard gemaakt over de Twinkle100. Vol met data over de grootste online verkopers in Nederland.Kennis is macht. Vind hier ijzersterke content!
[Advertorial]
Of je nu interesse hebt in innovatie in contactcenters, e-mailmarketing, succesvolle chatbots, een onderzoeksrapport, tips voor een omnichannel strategie of een supersterke klantcase van bol.com over hun social operatie, je downloadt hier over al deze onderwerpen en nog veel meer heel eenvoudig meer informatie. Voor ieder wat wils.
Doe je voordeel met deze exclusieve en waardevolle content


Btw-stelsel crossborder-orders verandert


[Nieuws]
De Europese Commissie heeft een voorstel aangenomen dat aanzienlijke wijzigingen in het internationale btw-stelsel voor webwinkeliers bevat.Events

Marketing & Technology | 6 november 2018


Grand Prix Content Marketing | 22 november 2018


SponsorRing | 26 november 2018


Social Service Congres | 29 november 2018
HelloFresh standaard in het schap bij Plus


[Nieuws]
Na een succesvolle proefperiode zijn de maaltijdboxen van HelloFresh vanaf januari bij alle Plus-vestigingen in Nederland verkrijgbaar.Whitepapers
De drie belangrijkste aspecten voor een sterke merkidentiteit
Valkuilen bij uw loyalty strategie
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
Blijven groeien met uw webshop


Wat hebben een gitaar en marketing technologie gemeen?
[Advertorial]
Hoe komt het dat dezelfde marketing technologie bij het ene bedrijf duurzaam wordt ingezet en bij het andere bedrijf enthousiast wordt gekozen, ingevoerd en … weer afgevoerd? Husky leert je dé tips en valkuilen bij het inzetten van marketing technologie in jouw team en gebruikt hiervoor een basgitaar en jazzpop. Neem je collega's mee? Dan ontvang je een groepskorting van 30 tot 35 procent.

Bestel tickets met korting


Organiseer je e-commerce succes


[Tips]
Als een e-commerce team goed loopt en in staat is structureel traffic en conversie te verbeteren, gaan de kosten per order omlaag en kan het aantal orders omhoog.Vacatures
Powered by Exenzo
E-commerce Manager (Hilversum)Propositie Marketeer (Amsterdam)
Magazine
ABONNEMENT

PostNL plant consumentencampagne: 'Bestel bijtijds'


[Nieuws]
Met een campagne over het op tijd bestellen voor de feestdagen hoopt PostNL, dat opnieuw recordcijfers aan ziet komen, piekdruktes te spreiden.Vergelijk de beste Digital Asset Management oplossingen
[Advertorial]
Als je op zoek bent naar een Digital Asset Management (DAM) oplossing heb je waarschijnlijk al je research gedaan naar alle mogelijke Digital Asset Management vendors. Je hebt dan ook gemerkt dat alle vendors verschillende features leveren, die gericht zijn op verschillende vereisten. Deze vergelijkingsgids is bedoeld om je te helpen met het vergelijken van Digital Asset Management software en features zodat je de oplossing kan vinden die het beste bij je past.

Download nu gratis

Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019