Geachte meneer/mevrouw John Do,

Wat een schrik, dat Corona-virus. Het nieuws wordt hierdoor al dagen beheerst en we kunnen niet meer met goed fatsoen naar buiten. Dit is ons zo toch nog nooit overkomen?

Maar alleen thuis zitten, drukt ons wel op de feiten. Zou u ook niet liever samen deze crisis te lijf gaan? Samen in hetzelfde schuitje zitten? Helaas is een fijne partner vinden nog zo gemakkelijk niet.

Nee, ik stuur u deze mail niet om iets te verkopen. Integendeel. Wat ik u te bieden heb is gratis, maar wel heel waardevol! Graag nodig ik u hierbij uit voor het gratis live webinar door drs. Liselotte Visser.

Dit webinar wordt tweemaal gegeven: op maandag 23 maart en op dinsdag 31 maart. Het webinar gaat over hoe het verleden je toekomst beïnvloedt. Over relatie-ervaring, partnerkeuze en dating gedrag.

Relevant, interessant? Ja, want juist in deze tijd met een overweldigend aantal contactmogelijkheden door het internet, missen we de tijd en rust om emotionele betrokkenheid te kunnen ontwikkelen. Niet alleen kun je snel iemand leren kennen (internet-daten) en vervolgens weer dumpen, ook vriendschapscontacten kun je via de sociale media snel en oppervlakkig onderhouden. Veel vluchtige contacten is daarvan het gevolg. Dit heeft een negatief effect op ons gevoel van geborgenheid. En versterkt dus de onveiligheid van onze hechting. We leven in een cultuur die intimiteit, nabijheid en afhankelijkheid degradeert en onafhankelijkheid verheerlijkt. Veel volwassenen denken dat te veel afhankelijkheid van de ander een slecht ding is in een relatie. Er wordt vaak gedacht dat geluk vanuit jezelf moet komen en dat dit niet afhankelijk moet zijn van je partner. En dat je welzijn niet de verantwoordelijkheid is van je partner, maar van jezelf.

Hoe werkt het? Bij aanmelding ontvang je een link naar een website die tien minuten voor de webinar actief wordt. Je neemt deel aan de webinar vanaf je eigen computer, tablet of smartphone. Tijdens de webinar kun je via de chatfunctie reageren en vragen stellen. De webinar duurt ongeveer een uur. Deze webinar wordt tweemaal gegeven: maandag 23 maart om 19 uur en dinsdag 31 maart om 10.30 uur. https://mensenrelatie.acemlnb.com/lt.php?s=7ccfd4e1cdfcbafee23dd07f2f3aac3f&i=181A485A2A1708

Toelichting:
Alles wat je mee maakt, laat zijn sporen na en heeft invloed op je gedrag. Vooral negatieve relatie-ervaringen uit het verleden blijken een rol te spelen bij het vinden van een partner. Hoe dit zich uit, hangt onder meer af van je karakter, opvoeding en omgeving. Het blijkt invloed te hebben op zowel partnerkeuze, als op dating gedrag. Van beide partijen. En niet altijd op de gewenste manier... Hoe meer inzicht je hebt in deze patronen, hoe meer je er voor kunt kiezen om ze te doorbreken. Volg daarom deze webinar over hechting, eigenwaarde, vertrouwen, passie, intimiteit en committment.

Andere onderwerpen die aanbod komen tijdens dit webinar zijn:
* Het nut van onveilige hechting
* Ineffectief datinggedrag
* Waarom sterk zijn averechts werkt
* Pijn helen

Aanmelden: klik hier https://mensenrelatie.acemlnb.com/lt.php?s=7ccfd4e1cdfcbafee23dd07f2f3aac3f&i=181A485A2A1708

Het webinar duurt ongeveer een uur. Deze webinar wordt tweemaal gegeven: maandag 23 maart om 19 uur en dinsdag 31 maart om 10.30 uur. Per webinar zijn er maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Wie het eerst maalt, wie het eerst komt. VOL=VOL. .
Doe mee! https://mensenrelatie.acemlnb.com/lt.php?s=7ccfd4e1cdfcbafee23dd07f2f3aac3f&i=181A485A2A1708

Met vriendelijke groeten
namens Mens en Relatie,

Radboud Visser
Directeur

_________________

Sent to newsletter@newslettercollector.com

Uitschrijven:
Link

Mens en Relatie BV, Kazernestraat 10, 5928NL Venlo, Nederland