AEX: 557,02 - Dow Jones: 24.981 - EURUSD: 1,165 - Bitcoin: 5.278 - Goud: 1,245.1 Friday, 13 July 2018

   
Bescherm uw spaargeld
De uit de klauwen lopende handelsoorlog tussen de verschillende kampen in de wereld gaat onzekerheid geven en zal haar impact hebben op de waarde van de verschillende valuta. Bescherm daarom uw spaargeld door een deel van van uw spaargeld in goud om te zetten! Lees meer hierover op deze site.

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/7 07:00
  • Heeft u na april dit jaar een paspoort aangevraagd, dan kan het zijn dat dit paspoort een fabricage fout bevat en dat kan aan de grens vervelend uitpakken. Kijk hier.
  • Ondanks het vertrek van haar uit de gratie geraakte voorman Scott Pruitt heeft de EPA toch besloten tot het niet verhogen van het percentage bio-energie in Amerikaanse benzine. Een stap die vooral vanuit de agrarische sector enorm omarmt werd omdat het goed voor hun omzet is. Er lag een uitgewerkt plan, maar het is afgeblazen.
  • De inflatie in de VS is de afgelopen zes jaar niet zo hoog geweest. Over de laatste 12 maanden bezien was de inflatie 2,9% en dat is gunstig berekend.
  • China overweegt heel nieuwe stappen in de handelsoorlog met de VS. Het moet wel, want het importeert al veel minder uit de VS dan de VS uit China. Andere maatregelen zijn bijvoorbeeld het verbieden van uitvoer van bepaalde gevoelige rare metals waarmee de VS geavanceerde wapens maakt. Ook kunnen licenties van Amerikaanse bedrijven vertraagd worden. Denk ook bijvoorbeeld aan extra (vertragende) controles op Amerikaanse producten.
  • De Senatoren in de VS willen Trump beperken in zijn mogelijkheden om sancties uit te roepen. Aan de andere kant zijn alle senatoren ook bang de steun van hun donors te verliezen en daarom is de bereidheid om tegen Trump te stemmen heel klein, zeker aan Republikeinse kant.
  • ING heeft de spaarrente verlaagd naar 0,03%. Het heeft dus geen zin om spaargeld cash aan te houden, gezien de inflatie van rond de 2%. Het is dan beter te overwegen te gaan voor een goudrekening alwaar u elektronisch goud aanhoudt. Lees hier verder
  • Bulgarije mag zich aanmelden voor het deelnemen aan de euro. Dat is gisteren door de Eurogroep besloten.
  • Accell heeft e-bakfiets specialist Velosophy overgenomen, maar meldt geen prijs die met de overname gemoeid is.
 

 

Beleggers zien een probleem pas aankomen als... (Jack Hoogland)

13/7 07:21

De grote massa beleggers ziet een probleem (of opportuniteit) pas aankomen als ze ermee om de oren wordt geslagen. Het is verstandig om dit voor altijd te onthouden. Dat geldt trouwens ook voor ons. Want als je je huiswerk doet, serieuze analyses maakt en op basis daarvan een trend ziet aankomen, dan ben je als belegger gegarandeerd veel te vroeg.
 
Ruim drie maanden geleden gaf ik u in dit artikel al het best denkbare voorbeeld van de hierboven vermelde quote. Het was toen al ruim een jaar bekend dat het Amerikaanse farmabedrijf MiMedx (MDXG) een regelrechte fraude is. Maar beleggers negeerden de vele berichten en bleven massaal het aandeel kopen. Waardoor de koers in een jaar tijd met 125% steeg tot $18 eind januari.
 
Pas toen op 20 februari het bericht kwam dat MDXG de publicatie van haar jaarcijfers moest uitstellen, brak er plotseling paniek uit en daalde de koers met 40% op één dag. Vervolgens bewoog de koers maandenlang zijwaarts en tikte in mei zelfs nog even $10 aan. Veel beleggers besloten blijkbaar om de feiten alsnog te negeren.
 
Begin juni kwam de definitieve klap.
Klik hier om verder te lezen
 

Leer met opties beleggen

Al enkele jaren geef ik cursussen Optiebeleggen. Ik heb daarmee de laatste jaren letterlijk duizenden beleggers op weg geholpen. Bent u al actief met opties? Schrijf nu in op de gratis E-mail cursus.
 
 
 

Gratis geld (Tom Lassing)

13/7 07:46

De beste weg om de economie te ondersteunen, is het geven van gratis geld aan de bevolking. Die geven het weer uit aan de ondernemers en die maken dan meer winst en betalen belastingen.
Kortom, wil je de economie levendig houden, dan moet je er voor zorgen dat het volk geld genoeg heeft om uit te kunnen blijven geven.
Als rijke inwoner kan je je neus wel ophalen voor gratis geld, maar het werkt als aanjager voor de economie dus wel.
Dus waarom niet iedereen van 18+ maandelijks 800 euro geven? Of je werkt of niet, je krijgt 800 euro.
Maar...
We houden dan ook op met... Lees verder
 

ICO investering

Soms moet je gewoon lef hebben en lef tonen. Ik ben deelnemer in dit initiatief en heb dan ook meegedaan in de nu gesloten soft cap. Ze hebben het eerste geld binnen en kunnen het bedrijf nu klaar maken voor de echte lancering. Ook ICO tips (gratis) ontvangen? Schrijf hier in.
 
 
 

Gemiddelde beurswaarde Mooie Beursdag aandelen (Tom Lassing)

13/7 08:11

Ik kreeg een interessante vraag. Namelijk wat is de gemiddelde beurswaarde van de Mooie Beursdag aandelen.
Gelukkig is dat iets wat ik in één oogopslag kan zien, dus hier even een overzicht.
Op zit moment hebben we negen aandelen in portefeuille en per aandeel even de beurswaarde:
1. 4,7 miljard
2. 656 miljoen
3. 294 miljoen
4. 125 miljard
5. 785 miljard
6. 4,3 miljard
7. 3 miljard
8. 2,8 miljard
9. 123 miljard
Hebben we dus pennystocks en mini aandelen in portefeuille? Neen, dat hebben we niet. Toch kent u waarschijnlijk slechts 3 van de 9 aandelen. Namelijk de aandelen die meer waard zijn dan 100 miljard. Dat mag dan ook wel.
Interessante bedrijven waarbij we gaan voor 10 tot 15% koerswinst.
De andere zes aandelen zitten we in voor meestal wat meer koerswinst. Daar is de kans nu eenmaal ook groter dat ze 35% in waarde, maar de bedrijven ook in omvang stijgen.
Van ieder aandeel geven we de abonnees de instap, stoploss en het winstname niveau aan. Daarbij is het uitgangspunt dat we binnen zes maanden weer uit de positie zijn. Dit uitgangspunt houdt in dat we eigenlijk uiterlijk iedere zes maanden een compleet nieuwe portefeuille in bezit hebben

 

Beleggen in Goud

Ga niet zo maar beleggen in goud en goudaandelen, maar kijk eerst eens op deze site rond.
 
 
 

Aanpassingen salderingsregelgeving (Tom Lassing)

13/7 08:30

De Nederlandse overheid heeft al aangekondigd dat in 2020 de regelgeving rondom het salderen van zonnestroom gaat veranderen. De huidige regelgeving is te beperkend en weerhoudt veel particulieren en bedrijven er van om veel panelen te installeren. Wil Nederland aan de internationale duurzame energie afspraken voldoen, dan moet er behoorlijk meer duurzame energie geproduceerd gaan worden. Dit kan eigenlijk alleen maar als we meer gaan opwekken en meer lokaal gaan opslaan. Zaken die door de huidige salderingsregeling fiscaal oninteressant zijn.
De huidige salderingsregeling kost... Lees verder
 

Incasseer vanaf nu iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!
Kijkt u hier voor nadere informatie
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach