Gratis snack bij Sam's Field hondenvoeding. | Bekijk de webversie
 
Alléén dit weekend krijg je 2 ‘huisdiergeheimen’ glazen GRATIS bij een aankoop boven de €25,-. Je hoeft hiervoor niks extra’s in je winkelwagen te doen. Ze worden automatisch meegestuurd met je bestelling. Bekijk de actie hier.

Heb jij nog niet alles in huis gehaald om jouw huisdier extra te verwennen op dierendag dinsdag 4 oktober? Bestel dan vandaag om alles op tijd in huis te hebben.

Vandaag is ook de laatste dag dat je gebruik kan maken van de acties uit de folder. Bekijk alle acties uit de folder hier.
Onze aanbiedingen
Sam's Field hondenvoeding
De natuurlijke voeding van Sam’s Field biedt jouw volwassen hond alles wat hij nodig heeft om gezond en vitaal te blijven.
GRATIS
snack
Whiskas en Catisfactions kattensnacks
Lekkere snacks voor jouw kat. Bijvoorbeeld krokante snoepjes met vleessmaak of sticks met zalmsmaak.
25%
KORTING
Subli paardensnacks
De lekkerste en gezondste beloning voor je paard of pony. De Smikkels zijn een zeer smakelijke traktatie, verrijkt met vitamines, verpakt in een handig emmertje.
2e halve
PRIJS
700 gr - 1,5 kg
2e halve
PRIJS
DCM vijverproducten
 
2e halve
PRIJS
Bolfo tapijtspray 400ml
Hill's altijd scherp geprijsd
Hill’s Science Plan heeft voeding met uitgebalanceerde voedingsstoffen voor elke levensfase, leefstijl, rasgrootte of bij speciale behoeften. Bekijk hier het gehele assortiment.
 
Adori Calgary
Verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een mand, een matraskussen of een draagtas. Gemaakt van heerlijke zachte stof. Bekijk hier alle soorten.
Met 203 winkels in Nederland is er altijd een Pets Place bij jou in de buurt
Zoek jouw Pets Place