Wekelijkse UBS+ update
View this email in your browser
UBS Plus is een inspiratieplatform op het gebied van verandermanagement, leadership en teamontwikkeling. Het is bedoeld om professionals te inspireren en te motiveren bij het veranderen van organisaties naar nieuwe gewenste situaties. 

Gratis kennistours in sept ! Meld u nu aan!

UBS organiseert gedurende het jaar diverse kennis events die bovendien gratis toegankelijk zijn voor geïnteresseerden. Hier vindt u een overzicht met de eerstvolgende events, tours en congressen die voor dit najaar gepland staan. We verwelkomen u graag ! 

Wilt u een gratis training volgen? Het kan ! 

UBS bied een groot aantal cursussen uit haar aanbod gratis aan als zelfstudie. U kunt middels deze cursussen een goede stap maken binnen het vakgebied van uw keuze. Lees verder

Startdata eerstvolgende gratis kennistours: augustus en september 2019 

Bekijk onderstaand overzicht van de eerstvolgende kennistours en events op het gebied van finance, HR, bedrijfskunde, verandermanagement, accounting en business control.

Change: het verborgen innerlijke belang !

Echte verandering begint klein en verloopt langzaam. Een waarheid die wordt overstemd door de complexiteit van hedendaagse organisaties. Erik Van de Loo, hoogleraar leiderschap en gedrag, geeft ons de sleutel tot change: hidden competing commitment. Lees verder
Share
Tweet
Forward






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Business Enablers · Savannahweg 17 · Utrecht, Utrecht 3542 AW · Netherlands