Gratis: Live Online Prijsuitreiking V-Label Awards Op je dit op tijd leest (of onze Facebook- en Instagram-accounts volgt), dan is dit een kijktip: De Internationale V-Label Awards Ceremonie! Wees er gratis bij, en je maakt als eerste kennis met de winnaars van de grootste viering van de veganistische voedingsector. Wanneer? Vandaag 17-18.30 uur Waar? Geef je gratis op voor de online prijsceremonie Genomineerde Nederlandse inzendingen zijn die van Those Vegan Cowboys en Schouten Food Europe - wij wensen hen veel succes! Veel plezier met kijken! LekkerVega RestaurantWeek is begonnen! Om de restaurants met een bovengemiddeld aantal vegetarische en plantaardige gerechten op de menukaart (verbonden door ons LEKKER VEGA Keurmerk voor Restaurants) te steunen, hebben we besloten direct een restaurantweek te organiseren. Lees hier ons persbericht erover. Kijk hier op lekkervega.nl/restaurants voor de deelnemers in je regio - veel restaurants hebben speciale acties en/of gerechten! Zie hierna voor een aantal voorbeelden. Steun hen (én ons in onze missie) door lekker vega te gaan eten; bijvoorbeeld door een flexitariër of vleeseter mee te nemen ;-) Veel plezier! Voorbeelden Bar Bistro Calypso (Goud, 100% Vegan): heeft een vegan verrassingsmenu, scherp geprijsd voor 22,50,- De eerste Nederlandse vestiging van Canadese keten Copper Branch (Utrecht, Goud, 100% Vegan), geeft iedereen tijdens de week 11% korting op elke bestelling (wel even zelf naar vragen bij de kassa). Menu van Restaurant Hemelse Modder (Zilver; tenminste 75% vega op de kaart; klik voor een grotere afbeelding) deze week is: Herfst-editie LekkerVega Magazine nu online Inmiddels ligt onze heerlijke herfstnummer alweer een tijdje bij de donateurs, leden en abonnee, als ook in de supermarkten en tijdschriftenwinkels. Hoogste tijd dus om deze uitgave als Pdf online aan te bieden, voor slechts 2,50. Ook de andere uitgaven van dit jaar en die van 2020 zijn in de digitale winkel verkrijgbaar. Betaal snel en gemakkelijk met iDeal, Paypal, creditcard, Sofort of Bancontact. Gift in uw testament Steeds vaker besluiten mensen (een deel van) hun erfenis te schenken aan een goed doel. Omdat ze het belangrijk vinden dat er ook na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal dat ze hebben. U kunt een of meerdere goede doelen in uw testament opnemen. Belangrijk is wel, dit tijdig te regelen. Lees hier meer over nalaten aan de Vegetariërsbond (die de ANBI-status heeft). In 2040 eet Nederland 50% minder vlees. Het kán, maar alleen met jouw hulp. Wij benaderen de bedrijven en de politiek. En wij laten jou kennismaken met die rijke, smaakvolle vegetarische keuken. Zo inspireer je de mensen in je omgeving. Iedere stap telt. Met onze welkomstgeschenken helpen we je op weg. Als dank voor je donatie ontvang je: Gratis het boek 'Vegabijbel' van Isabel 'de Hippe Vegetariër' Boerdam OF het boek 'Family.Eat.Plant' van vegan-avant-la-lettre en auteur diverse kookboeken, Lisette Kreischer OF het boek Dog.Eat.Plant van Lisette Kreischer (zie het item in deze nieuwsbrief) Gratis! 4 x per jaar LekkerVega Magazine - gewoon heerlijk leesvoer voor op de warme bank, plus vegetarische en plantaardige recepten Gratis! Persoonlijk voedingsscan van onze Voedingskundige Sytske de Waart. Dank je wel! Recepten voor Hindoestaanse feestdag Divali Vandaag, 4 november, is het Divali, een van de belangrijkste feesten in het Hindoeïsme. Het Lichtjesfeest vindt zijn oorsprong in India en tijdens het feest wordt er veel en lekker gegeten, met name zoetigheid. We hebben een paar verrassende recepten voor je verzameld in deze blog over Divali, die goed bij deze feestdag passen - afhankelijk van je smaak natuurlijk.. Geniet ervan! PS; Uit welk kookboek dit recept is en hoe je het zelf kunt maken, dat lees je in de blog ;-) |