En verder: 10% korting op Eden HD-verrekijkers!
Online bekijken
GRATIS WÜSTHOF SCHILMESSET
Bij aankoop van een Wüsthof Classic koksmes!

De koksmessen uit de Wüsthof Classic-serie zijn al jarenlang toppers in ons assortiment. De messen zijn uit één stuk roestbestendig staal gesmeed en de handvaten zijn gemaakt van POM. Het resultaat zijn buitengewoon duurzame koksmessen die hoe dan ook meerdere jaren meegaan! Echter, met een koksmes een appel of aardappel schillen lukt zelfs menig chef-kok niet. Vandaar dat we nu bij de aanschaf van een Wüsthof Classic koksmes een schilmesset cadeau doen ter waarde van €9,95! Bestaande uit: een Wüsthof tourneermes en schilmes!

PROFITEER NU
10% KORTING
op Eden verrekijkers uit de HD serie
PROFITEER NU
THE JAMES BRAND X HEIMPLANET
Limited edition Chapter
Alsof het flink upgraden van de Chapter alleen niet genoeg was, hebben ze bij The James Brand nu nog iets nieuws: een exclusieve samenwerking met Heimplanet. Dit high-end kampeermerk uit Duitsland staat bekend om hoogwaardige tassen en tenten. Liefhebbers van het buitenleven, net als James. Deze Heimplanet-editie is voorzien van een speciaal patroon op de handgreep, en wordt geleverd met een luxe EDC-pouch. Gemaakt in gelimiteerde oplage, dus op = op.
ONTDEK SNEL
TOJIRO SHIPPU BLACK
Nieuwe serie
In het holst van de nacht zijn de messen uit de Tojiro Shippu Black serie ons assortiment binnen geslopen. Gehuld in donkere camouflage bestaande uit een lemmet bewerkt met zwart ijzeroxide, een heft vervaardigd uit gebrand kastanjehout en een zwarte bolster van buitengewoon sterk polypropyleen.

De Tojiro Shippu Black serie is de stoere broer van de bestaande Shippu serie. Het lemmet bestaat uit drieënzestig-laags damaststaal en heeft een kern van het harde en vertrouwde VG-10 staal. De messen staan paraat voor elke klus in de keuken.

Onthul nu de duistere Tojiro Shippu Black serie en ontdek welk mes het beste bij jou past!
ONTHUL
GRATIS FELCO SHOPPER
bij een Felco #6 snoeischaar
PROFITEER NU
DE PLAGUE DOCTOR
Van Steel Will Knives
De Plague Doctor van Steel Will is een bijzonder mes met een interessant verhaal. Het mes dankt namelijk zijn naam aan de maskers die de pestmeesters droegen tussen de 14e en 19e eeuw. Deze pestmeesters droegen snavelachtige maskers gevuld met kruiden om de lucht te zuiveren. Deze snavelachtige vorm is terug te zien in het lemmet van de Steel Will Plague Doctor. Uiteraard is dat niet het enige bijzondere. Als je de Plague Doctor vasthoudt, weet je het gelijk: dit is een ergonomisch wonder. Dankzij de twee royale vingergroeven ligt dit mes perfect in de hand! Benieuwd naar meer?
LEES HIER
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven