8 augustus 2018
Online versie
Twinkle
image
image
'Gratis' verzending op alles bij bol.com
[Nieuws] Select-abonnees van bol.com kunnen nu alle artikelen uit de webwinkel ‘gratis’ thuis laten bezorgen. Ook worden retouren desgwenst kosteloos opgehaald.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Albert Heijn Online en bol.com flink in de plus
[Nieuws] Albert Heijn Online en bol.com zagen hun gezamenlijke online inkomsten afgelopen kwartaal 28,9 procent hoger uitkomen dan vorig jaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
Influencers vervangen het reclamebord en de tv-commercial
[Advertorial] Influencer marketing wordt al jaren ingezet door grote merken en agencies die een community willen bouwen. Door middel van influencer marketing bereiken ze een bepaalde niche en staan ze direct in contact met de doelgroep. Vergroot tijdens de Influencer Marketing Workshop je vaardigheden en kennis én creëer onder begeleiding van een influentials mentor je eigen influencer campagne!
image
image
Data is geen goud, maar een grondstof voor alchemisten
[Visie] Als we de experts mogen geloven, is de beschikbaarheid en toepassing van data het belangrijkste concurrentievoordeel voor retailers in de komende jaren. Wat betekent dat voor andere usp's
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
IDeal door het dak: 41 procent groei
[Nieuws] Het transactievolume van iDeal is in het afgelopen halfjaar met 40,8 gegroeid. De teller bleef staan op 238.855.434 betalingen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Blijven groeien met uw webshop?
[Advertorial] Wat moet u weten over fulfilment en bezorging om in de toekomst succesvol te kunnen zijn? Hoe kunt u blijven groeien en klanten de service en flexibiliteit bieden die ze verwachten? Ontdek dit en meer in onze whitepaper.
image
image
Amazon op de stoep bij Whole Foods
[Nieuws] Amazon begeeft zich steeds meer op de online boodschappenmarkt. Daar probeert het op verschillende manieren het Amerikaanse boodschappenmandje voor zich te winnen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Walmart laat robots boodschappen doen
[Nieuws] Walmart test een robot die bestellingen uit schappen, koel- en vriesvakken pakt. ‘In feite zijn klanten nu onbetaalde magazijnmedewerkers.’
twitter facebook linkedin
lees verder
De drie belangrijkste aspecten voor een sterke merkidentiteit
[Advertorial] Succesvol global brandmanagement is een continue balans zoeken tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Het consistent, consequent en constant doorvoeren van je corporate merk is de sleutel tot succes. Wat is de juiste aanpak? En hoe houd je grip en controle op je merkidentiteit? Dit e-book biedt handvatten en praktische tips voor het bouwen van een sterk corporate merk.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.