Gratis webinar Woensdag 20.00u en kruidnoten met een kleurtje lezer!

6 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Gek he, het is bijna december! Bijna een jaar geleden lanceerde we onze eerste zelfzorgprogramma's, wat waren we nerveus! Hoe zouden de mensen het vinden, het is toch totaal iets nieuws. Online begeleiding was er nog haast niet. We zien dat we steeds meer mensen weten te bereiken. We hebben zelfs al onderzoek gedaan, het blijkt dat 85,4% van de deelnemers aangeeft dat hun kwaliteit van leven is verbeterd na het volgen van onze programma's. Daar zijn we enorm trots op! 

In de decembermaand gaan we dat dan ook vieren met een Advent Actie. Elke eerste zondag van de Advent krijg je een cadeautje van ons! Wat dat is, vertel ik nog niet, maar let op je mailbox :) 

When is a product safe?

As woensdag 28 november 2018 om 20.00u geeft Ewa Daniëls (in het Engels) een online gratis lezing. In cosmetica worden zoveel rare ingrediënten gestopt die helemaal niet nodig zijn en waar je wel last van kunt hebben.
Ze zal meer vertellen over de etiketten van cosmetica. Er zijn nieuwe regels! De titel van de lezing:"When is a product safe? What to watch out for on cosmetics products when you have a perfume or skin allergy."
Je kunt je hiervoor gratis aanmelden.

Leuk als je erbij bent! Je kunt gewoon op je computer meekijken.

Gratis aanmelden Kruidnoten met een kleurtje - zelf maken!

Door deze kruidnoten - nee, het zijn géén pepernoten - iets groter te maken krijg je heerlijke kruidkoekjes. Superleuk om ze daarna te versieren net zoals in de kruidnotenwinkels die je tegenwoordig in elke stad kunt vinden. Het recept kan je vinden op onze site! 

Kruidnoten recept Parfumallergie

Heb je last van geur- of parfumallergie? Dan kunnen er wel eens geurtjes op je bank en stoelen achter blijven als er gasten zijn geweest. Het hoeft niet altijd om parfum te gaan, ook minder lekkere geurtjes blijven vaak lang hangen.

Kijk hier voor wat tips Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arme dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019