logo
     
  Actie 1: Maak kans op een cruise naar de Caraïben of Europa
Actie 2: Gratis zakje M&M's Crunchy Caramel
Onderaan 3: €5,- voor € 5,- Omwisselen

Beste John Do,

Hier is de Actie&Aanbiedingen nieuwsbrief weer! Bezoek ook www.allesvoorniks.nl want er zijn weer een heleboel leuke acties toegevoegd. Bijvoorbeeld: Gratis Chocomel 0% suiker, Gratis Insectengids 'Alle beestjes helpen' en Win Concertkaarten Demi Lovato.

Maak kans op een cruise naar de Caraïben of Europa
Doe mee en maak kans op een cruise aan boord van het nieuwste schip van de Holland America Line: de Nieuw Statendam. Het gaat om een 7 nachten cruise voor 2 personen in een balkonhut naar de Caraïben of Europa.
Maak kans op een cruise naar de Caraïben of Europa
 

gratis


Gratis zakje M&M's Crunchy Caramel
Doe mee met dit spelletje van M&M's en maak kans op een zakje M&M's Crunchy Caramel, deze nieuwe limited edition smaak ligt nog niet in de winkel. Dit kan je allemaal winnen: M&M's Crunchy Caramel (4.500x), Set van 4 M&M's Bekers (50x), M&M's Toilettas (50x) en M&M's Koptelefoon (75x). Niet gewonnen? Je kan elke dag 1x meedoen. Om mee te doen heb je wel een Facebook-account nodig.
Gratis zakje M&M's Crunchy Caramel
 

gratis

Vergeet natuurlijk ook niet om Allesvoorniks.nl te bezoeken.

De volgende keer is er weer een normale nieuwsbrief!

Groetjes Fleur.
 
 
     
  Leuke actie! Gratis € 5,- voor € 5,- Omwisselen
Het Ministerie van Financiën heeft de officiële uitgifte aangekondigd van de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt ter ere van de 100ste geboortedag van Fanny Blankers-Koen (de snelste huisvrouw ter wereld). Meld je gratis aan om er een te ontvangen (ruilen tegen € 5,-). De munt is verzilverd en een wettig Nederlands betaalmiddel (beperkte oplage). Leuk detail: De Johan Cruijff verzamelmunt die je vorig jaar kon kopen voor € 5,- is inmiddels € 17,50 waard. De extra vragen tijdens het bestellen kan je beantwoorden met: 'NEE, BEDANKT'.
 
     
logo
Je ontvangt deze actie, omdat je hebt aangegeven de nieuwsbrief van Allesvoorniks te willen ontvangen.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om uit te schrijven.