Greenfee aanbiedingen Augustus 👍

1 jaar geleden


Text only:

Bekijk verder alle voordelige greenfee acties op onze website. Klik hier indien dit bericht niet goed wordt weergegeven.
 
Zomerse greenfee aanbiedingen
Lekker in de zomervakantie golfen in eigen land? We hebben weer een paar top greenfee aanbiedingen verzameld en op onze site vind je er nog meer. In deze nieuwsbrief hebben we er alvast wat leuke acties voor je uitgelicht.
Golfen op een Landgoed en genieten van een heerlijk golfarrangement, scherpe zomerdeal om 54 holes te golfen en een maandje onbeperkt golfen voor 1 tarief!
Op zoek naar leuke greenfee acties? Bekijk hier alle aanbiedingen >>
Landgoed golfarrangement

Golfbaan Bleijenbeek en Golfbaan Welderen hebben een leuk landgoed golfarrangement. Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai, 18H golfen, consumptie naar keuze en een heerlijk driegangen keuzediner.


Bekijk de actie >>


V.a €72,50
lees meer
Zomerdeal op de Zaanse

De Zaanse Golfclub heeft weer een leuke greenfee actie! Koop nu 54 holes voor slechts €99. Speel 3x18H op de uitdagende golfbaan voor slechts €33 per greenfee.


Bekijk de actie >>


54H
lees meer
Onbeperkt golfen op Hitland

Golfbaan Hitland heeft weer een leuke zomeractie! Voor slechts 1 vast bedrag kun je in de maand augustus onbeperkt golfen op de 18 holes golfbaan


Bekijk de actie >>


Onbeperkt
lees meer
Golfaanbiedingen   Golf & diner Golfkleding   Golfspullen   Golflessen Golfreizen   Golftips   Ons verhaal   Uitschrijven

golfaanbieder.nl

Categorieën: Nieuwe nieuwsbrief aanmeldingen Golfsport
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018