Halloween items van Riverdale, die je gewoon het gehele naar kunt gebruiken!


Online versie

NIEUW

GEUREN

MEUBELS

ACCESSOIRES

TAFELEN

HALLOWEEN BIJ RIVERDALE


Vandaag is het Halloween! En dat betekent dat wij weer een prachtige Halloween selectie hebben gemaakt van onze mooiste items. Maar schrik niet... Deze items kun je gewoon het hele jaar door gebruiken! 

Ga direct naar de website

'Alicante' windlicht 

BRIQUE 12CM

Bekijk nu

BRIQUE 25CM

Bekijk nu

BRIQUE 35CM

Bekijk nu

'Suzie' servies

DINERBORD 27CM ZWART

Bekijk nu

DINERBORD 27CM BRIQUE

Bekijk nu

SCHAAL 23CM ZWART

Bekijk nu

SCHAAL 23CM BRIQUE

Bekijk nu

MOK 11CM ZWART

Bekijk nu

MOK 11CM BRIQUE

Bekijk nu

Fauteuils

BONNIE BRIQUE

Bonnie is zo'n fauteuil die je overal wel kwijt kunt. Natuurlijk in de woonkamer bij de zithoek, maar ze staat ook leuk in de slaapkamer of in een fijn leeshoekje. De velvet stof en de plooien aan de achterzijde maken het helemaal een model van nu.

Bekijk direct

BONNIE ZWART

Bonnie fauteuil nu ook in het zwart! Door haar formaat is het de perfecte fauteuil voor in elk huis. Het model doet wat organisch aan door de ronde vorm en de brede ring aan de onderzijde. En ze zit ook nog eens heerlijk!

Bekijk direct

MADDY BRIQUE

Indruk maken met een fauteuil? Wat direct opvalt is de warme brique kleur en het zwarte vierpootsonderstel van metaal. De chique afwerking en luxe uitstraling maken het geheel af tot de looks van een koninklijke zetel.

Bekijk direct

MADDY ZWART

De velvet fauteuil Maddy zwart, een dame van grandeur. Eentje om heerlijk in weg te zakken met een e-reader of goed boek. Verder het royale (vaste) zitkussen en de plooien aan de achterzijde van de fauteuil die haar een luxe uitstraling geven.

Bekijk direct

'Suus' vazen

ZWART

Bekijk nu

BRIQUE

Bekijk nu

ZWART MAT

Bekijk nu

BRIQUE MAT

Bekijk nu

'Suus' bloempotten

BRIQUE MAT

Bloempot Suus is ook al zo'n leukerd met al die gestapelde brique kleurige ringen op elkaar waarbij er één durft af te wijken in het goud. De matte brique pot is van geglazuurd aardewerk, waterdicht en verkrijgbaar in verschillende maten.

Ontdek nu

ZWART MAT

De bloempot Suus is ook in het zwart verkrijgbaar. Plaats de bloempot binnen elke ruimte in jouw huis en verrijk de ruimte met mooie planten. Door het zwart/gouden design past de pot binnen bijna elk interieur.

Ontdek nu

LET'S STAY IN TOUCH

✓ Vandaag besteld = Overmorgen in huis

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Afmelden | Contact | Privacy-cookiebeleid | Verkooppunten

© Riverdale 2022