Klik hier voor de online versie van deze mail.
Header Koningsblauw Procedure

Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform waarmee ca. 350.000 hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders worden bereikt.

Binnenlands Bestuur bestaat uit een tweewekelijks magazine, website, nieuwsbrieven, mobiele website, app, vacatures, boeken, opleidingen en events. Binnenlands Bestuur is ook actief op social media.

Contact 

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van Binnenlands Bestuur?

Media Advies
Marcel van der Meer
T: 020 - 573 3628
E: mvdmeer@binnenlandsbestuur.nl

Jan-Willem Hulst
M: 06 - 226 636 74 
E: jhulst@binnenlandsbestuur.nl  

Traffic 
Gerda Bruggeman/Annet van Vliet
T: 020 - 573 3634
E: sales@binnenlandsbestuur.nl 

Klimaatambities concreet gemaakt

Hoe geven gemeenten hun regionale klimaatambities concreet vorm? Waar lopen ze, bijvoorbeeld,  tegenaan als ze hun wagenpark willen verduurzamen? Hoe kunnen ze aardgasvrije nieuw- én oudbouw faciliteren? In de special duurzaamheid verzamelt Binnenlands Bestuur leerzame verhalen van gemeentelijke pioniers en achterblijvers. Een onmisbare special voor iedereen die werkzaam is in het duurzaamheidsdomein.

In deze special o.a. aandacht voor:

Wat is het effect van duurzaam en aardgasloos bouwen op de prijsontwikkeling van grond en nieuwbouwwoningen? Een onderzoek in de gemeenten Amstelveen, Assen, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Kampen, Leek, Vlaardingen, Winsum en Zuidhorn.    

Goeree-Overflakkee wil als ‘energy island’ over twee jaar volledig energieneutraal zijn. Een interview met de wethouder en gemeentelijk projectleider. Waar loop je als gemeente tegenaan? Hoe krijg je de lokale bevolking mee bij de aanleg van windmolenparken? 

De verduurzaming van het gemeentelijk wagenpark komt moeizaam van de grond. In plaats van dat ze het goede voorbeeld geven, zijn veel gemeenten achterblijvers bij de inkoop van elektrisch vervoer. Waarom lukt het veel gemeenten niet hiervoor een sluitende businesscase te ontwikkelen? Een rondgang langs gemeenten en externe deskundigen.  

De special verschijnt vrijdag 6 april 2018. Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen, plaats uw advertentie in deze special. U kunt materiaal aanleveren t/m vrijdag 30 maart 2018 - 15:00 uur.

Het is ook mogelijk op basis van een telefonisch interview een advertorial te publiceren in dit themanummer.
Meer informatie

 
 
Adverteren  |   Voorwaarden  |   Privacy & Cookie Statement
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door: Ematters | Realtime Marketing en Tripolis Solutions.
Wilt u zich afmelden voor deze actiemail, klik hier!