Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
 
 
Horecaondernemers lopen risico, net als iedere andere ondernemer. Risico’s kun je afdekken met verzekeringen, maar dan moet je […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Uniek concept zorgt voor warme, knapperige friet bij bezorging
 
Het FoodService Instituut Nederland berekende dat de totale markt voor het bezorgen van food dit jaar met 21,1 procent groeide […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Groei voor leisure markt ondanks personeelstekort
 
De Leisure-sector liet in 2018 groei zien, geholpen door de positieve economische omstandigheden en de toename van het toerisme. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Tweede editie Nationale Week Zonder Vlees in maart van start
 
Van 11-17 maart 2019 vindt de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees plaats in Nederland. Vorig jaar maart vond de […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord
 
Bij Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling maken de chefs van de zeventien horecaconcepten (onder andere) gebruik van […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Winstgevend tafelwater
 
Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nieuwe eigenaar voor De KAS in Amsterdam
 
Chef-koks Wim de Beer en Jos Timmer zijn de nieuwe eigenaar van Restaurant De Kas in Amsterdam. Zij hebben gezamenlijk het […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Trend: bierbrood
 
Het aanbod aan speciaalbier rijst de pan uit. Nog altijd lijkt de populariteit niet op het hoogtepunt te zijn. Een hippe […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Belastingvoordeel voor investeringen in circulair ondernemen
 
    
De Milieulijst 2019 zet in op ondernemers die investeren in het sluiten van grondstofkringlopen. Met de nieuwe […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
 
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Michelinsterren: Overzicht nieuwe en vervallen sterren
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Deze restaurants verloren een ster
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Vooruitblik: wie pakt een Michelinster en wie mag hem inleveren?
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.