Bekijk deze mail in uw browser

Wij gaan sluiten, kom langs voor korting!

Na bijna 28 jaar eigenaar te zijn van hét  tuincentrum aan de Rietweg in Dronten, zullen we op 1 september de deuren van ons groene tuincentrum sluiten.

We hebben het altijd belangrijk gevonden inspirerend en dé specialist te zijn. Samen met diverse mensen die deel uit hebben gemaakt van ons team, hebben we dat vele jaren met passie en plezier gedaan. Sinds enkele jaren ervaren wij dat het ons meer energie kost dan dat het oplevert.

Er is veel veranderd, ook wij zijn veranderd, en we hebben geconstateerd dat het tuincentrum niet meer bij ons past. Nadat we het bedrijf ruim 1,5 actief te koop hebben aangeboden en er geen sprake is van een overdracht, hakken wij de knoop door. Wij sluiten de deuren, zodat er ruimte komt om andere deuren te openen.

Vanaf maandag 8 juli start een periode met KANS-rijke korting-weken. 

In de eerste periode starten we met 20% korting op de adviesverkoopprijzen van het gehele assortiment. We trekken alle magazijnen open! In de loop van de weken zullen de kortingen oplopen en de kansen op koopjes groter worden.

Dit zal gecommuniceerd worden middels de borden langs de doorgaande wegen en op de Facebook pagina van GroenRijk Dronten. Klanten met een klantenpas worden uitgenodigd hun gespaarde punten in juli te komen verzilveren.

 

Wij bedanken jou, trouwe klant, voor de prettige samenwerking gedurende de jaren en zien je graag in de komende weken!

 

Huub en Miriam Breg

GroenRijk Dronten.

Cadeautip


Met de GroenRijk Nationale Tuinbon heb je het ideale cadeau. De ontvanger heeft keuze uit een ruim aanbod aan planten en groenverzorging.

Tip van GroenRijk


Stem jij ook zaterdag om 17:00 uur ook af op SBS6? In De Grote Tuinverbouwing krijg je dan weer groenadvies van de GroenRijk-specialist.

Online folders lezen


Krijg je geen papieren folders op de deurmat? Kijk dan op AlleFolders.nl voor de online folders van o.a. GroenRijk.

Afmelden voor mailing | Privacy policy