Groot Kerstcircus Den Haag bijna van start

1 jaar geleden


Text only:

Inmiddels zijn meerdere shows uitverkocht. Wacht dus niet te lang en verzeker uzelf van tickets!
 

Meerdere shows uitverkocht

De winter is begonnen en de kerstvakantie staat voor de deur. Dat betekent traditiegetrouw dat ook de première van Groot Kerstcircus Den Haag nadert. Van 22 december tot en met 7 januari schitteren wereldsterren in een nieuwe tent op het Malieveld. Geniet van bekroonde comedy, acrobatiek en dieren in één van de grootste familieshows in Nederland. Inmiddels zijn meerdere shows uitverkocht. Wacht dus niet te lang en verzeker uzelf op tijd van tickets!

BESTEL NU!

 

Artiesten onderweg naar Den Haag

Of het nu sneeuwt of niet, alle artiesten zijn inmiddels uit letterlijk alle delen van de wereld onderweg naar Den Haag. Onze acts komen dit jaar onder meer uit Spanje, Amerika, Rusland, Hongarije, Zwitserland en Slovenië. Een internationaal gezelschap dat vanaf 22 december de cast vormt van Groot Kerstcircus Den Haag. Van basketbal acrobaten tot sensatie op de hoge draad en clowns, de show is spectaculairder dan ooit!

LEES MEER

 

Steun UNICEF met uw ticket!

Heeft u nog geen kaarten in huis? Bezoek onze website en bestel snel tickets voordat alles vol is. Met uw aankoop steunt u tegelijkertijd het werk van Unicef Nederland. Groot Kerstcircus Den Haag doneert van elke verkochte kaart, 1 euro aan dit goede doel. Vooral voor de eerste week van de kerstvakantie is de vraag naar toegangsbewijzen groot, voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig voor de voorstelling van uw keuze. Dat kan via de website of via 0900 300 6000 (45 cpm).

BESTEL NU!

 

Reserveer direct!

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019