Groot Kerstcircus Den Haag is magisch

1 jaar geleden


Text only:

Pers en publiek enthousiast over de nieuwe show. Meer dan ooit is dit jaar de nadruk gelegd op beleving. .

GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG IS MAGISCH

 
 

Pers en publiek enthousiast over show

Groot Kerstcircus Den Haag vertaalt magie en traditie naar eigentijdse beleving. Dat concludeerde het AD in een recensie na de feestelijke première afgelopen vrijdag. Duizenden mensen hebben inmiddels de nieuwe voorstelling op het Malieveld gezien. Nog tot en met 7 januari kunt u genieten van het grootste kerstcircus in Nederland. Huiver bij acrobatiek, lach om onze clowns en vergeet voor even uw zorgen. Veel shows zijn al vol, dus reserveer snel!

LEES MEER

 

Circus hoort bij de kerstvakantie

Meer dan ooit is dit jaar de nadruk gelegd op beleving. Het publiek komt binnen via een rode loper en de foyer is volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Het orkest speelt, artiesten wachten u op en rood tapijt zorgt  in de hele tent voor de final touch. En ook niet onbelangrijk in deze tijd van het jaar: Groot Kerstcircus Den Haag is middels moderne kachels aangenaam verwarmd. Circus en de kerstvakantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de belangstelling voor Groot Kerstcircus Den Haag is dan ook groot.

LEES MEER

 

Tickets & info

Groot Kerstcircus Den Haag verwacht 30.000 bezoekers op het Malieveld. De voorstellingen lopen heel snel vol, dus wacht niet langer en reserveer direct. Dat kan eenvoudig via onze website. U heeft de kaarten dan direct in huis. U kunt tevens terecht bij de circuskassa op locatie of bestellen via 0900 300 6000 (45 cpm). Bent u nog niet langs geweest? Wacht niet langer en verzeker uzelf direct van plaatsen! We zijn nog in Den Haag te zien tot en met 7 januari. 

LEES MEER

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019