'Grote webshops laten seo-kansen liggen'

1 maand geleden
  • Html
  • Tekst
Google houdt online aankopen en abonnementen bij in Gmail | Rocket Internet dunt portfolio verder uit 20 mei 2019
Online versie
'Grote webshops laten seo-kansen liggen'
[Nieuws] De laadtijd van grote webwinkels blijkt vaak te lang te zijn en internationale seo niet op orde. Dat beweert online marketingbureau Brandfirm.
Google houdt online aankopen en abonnementen bij in Gmail
[Nieuws] Eigenaren van een Gmail-account beschikken nu over een aparte pagina waarop Google online gekochte producten bijhoudt. De zoekgigant scant e-mails op afgeronde aankopen.
[How-to] Cross-border succes met vertrouwen in je bedrijf
[Advertorial] In veel opzichten is het tegenwoordig eenvoudiger om over de grens te verkopen dan vroeger. Maar om met succes in het buitenland te concurreren met bestaande spelers, is vertrouwen in je bedrijf cruciaal. In deze Engelstalige whitepaper bespreken we tactieken op het gebied van lokalisatie, social proof en logistiek, waarmee je meer traffic kunt genereren en potentiële klanten kan converteren.
Rocket Internet dunt portfolio verder uit
[Nieuws] Rocket Internet blijkt een aanzienlijk deel van zijn aandelen in online meubelverkoper Westwing te hebben verkocht. Vorige week stapte het bedrijf ook al uit HelloFresh.
‘Er komen te veel distributiecentra’
[Nieuws] Er worden in Nederland in snel tempo veel distributiecentra gebouwd, die lang niet allemaal nodig zijn. Weggegooid geld, meent 's werelds grootste vastgoedinvesteerder CBRE.
INretail: ‘Niet bezig met e-commerce cao'
[Nieuws] INretail bouwt niet aan een ‘e-commerce cao’ met Picnic, zoals de websuper meldt. ‘Het is wel een mooi compliment voor ons’, reageert de vereniging.
Hoe ziet jouw NIMA Marketing Day eruit?
[Advertorial] Voor het 3e jaar op rij wordt de NIMA Marketing Day georganiseerd op of rond de langste dag van het jaar. Wie bekend is met het concept weet dat iedereen zijn eigen #NMD kan samenstellen. Een snoeptrommel voor de marketeer! Dit jaar komen o.a. de volgende spraakmakende merken: PostNL, Rabobank, Basic-Fit, Ticketswap en bol.com. Bestel snel je ticket, na 31 mei gaan de ticketprijzen omhoog.
Blokker zet winkelvoorraad in voor click & collect
[Nieuws] Blokker is van plan om 'op korte termijn' meer met click & collect te doen. De retailer gaat winkelvoorraad online aanbieden. Bestellingen kunnen dan in de winkel worden afgehaald.
Het redesign van … Hout op Maat
[Interview] Webshops vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Twinkle sprak met Marieke van Wijk, mede-eigenaar van Hout op Maat.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019