Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler

2 jaren geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.


Grotgerijpte Zwitserse Emmentaler


Omdat de Emmentaler AOP een
rauwmelkse kaas is, is het kaasmakingsproces niet te automatiseren, de
samenstelling van de melk is elke dag weer anders. We nemen je mee naar Kaltbach, naar kaasmaker Markus Hodel en kaasmeester Stephan Scherrer.



Just Cook It – buiten!


Just Cook It is het online inspiratie magazine van Nestlé Professional voor chefs. Lees nu de zomer-editie met het thema buiten!



Culinair adviseur Sligro Hilversum


Voor onze vestiging in Hilversum zijn we op zoek naar een culinair adviseur / proeftuinkok. Vanuit een professionele kookstudio, de "Proeftuin", verras je klanten met
bereiden, ruiken en proeven.


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2015 Kokswereld  |  Oplage: 14.350
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017