Guus Meeuwis geeft nieuwe single 'Vrienden' kado!

7 jaren geleden
  • Html
  • Tekst

Geen afbeeldingen of vreemde opmaak?
Bekijk de online versie van deze nieuwsbrief

 

Guus Meeuwis geeft nieuwe single 'Vrienden' kado!

Vandaag, maandag 21 mei, verschijnt de nieuwe single van Guus Meeuwis. De titel van dit gloednieuwe liedje, ‘Vrienden’, bracht Guus op het idee iets bijzonders met deze release te doen.
“Met de komende ‘Groots’ concerten in gedachten, hebben we het nummer ‘Vrienden’ geschreven”, zo licht de zanger toe. “Ik kan niet wachten tot het zover is! Het voelt toch elke keer weer als één grote vriendenclub, zo’n bomvol stadion. We hebben dit gevoel proberen te vangen in het nummer ‘Vrienden’. En omdat ik dit gevoel niet alleen wilde vastleggen, maar ook delen, gaan we de single aan iedereen kado doen.”
De single is vanaf vandaag te downloaden via de Hyves en Facebookpagina van Guus Meeuwis en via www.guusmeeuwis.nl en www.grootsmeteenzachteg.nl. Helemaal voor niets!
De clip met de songtekst van het nummer is hier te bekijken.

Groots met een zachte G: het aftellen is begonnen!

Het is bijna weer zo ver! Over ruim twee weken komen 1 zanger, 7 bandleden, een 17 koppig orkest, 600 medewerkers, 90 trailers, 1100 lampen, 600 barriers, honderden m2 aan videoscherm en zo’n 140.000 bezoekers samen in één Groots feest.
Dit jaar zijn de concerten in het Philips Stadion in Eindhoven op vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15 en zondag 17 juni. Op 9 en 17 juni worden de concerten gecombineerd met de EK duels van het Nederlands elftal, die in het stadion op een groot scherm worden vertoond. Hoe dat eruit ziet? Dat zie je hier.
Extra kaarten beschikbaar ivm gewijzigde zichtlijnen

Wegens verandering in de zichtlijnen van het zijn er extra veld- en tribunekaarten beschikbaar gekomen voor de Groots met een zachte G concerten op 8, 9, 15 en 17 juni. De veldkaarten waren eerder binnen enkele dagen uitverkocht en de concerten op 9 en 15 juni waren zelfs helemaal uitverkocht. Wees er snel bij!
Kaarten voor Groots met een zachte G bestel je hier.
Plein van de Hemelse Voorpret
Traditiegetrouw zal ook dit jaar het Plein van de Hemelse Voorpret haar poorten weer openen; een speciaal ingericht horecaplein, nét buiten het stadion, met lekker eten en drinken en een podium waarop de dj’s van Omroep Brabant de bezoeker vermaken én verrassen met spelletjes.
Het plein is gratis toegankelijk voor iedereen en is gelegen direct naast het stadion. De ideale plek om alvast in de stemming te komen voordat het Groots met een zachte G feest losbarst in het stadion! Daarnaast is het ook nog eens heel handig om op tijd naar het stadion te komen, omdat je zo de files ontwijkt. Mooi meegenomen!
Voor meer informatie over het Plein van de Hemelse Voorpret en tijden kan je kijken op www.grootsmeteenzachteg.nl.
Nieuwe Guus Meeuwis merchandise in de webshop!
In de webshop vind je vanaf vandaag de nieuwe Guus Meeuwis merchandise; vesten, shirts, caps, retrobags en nog veel meer. En omdat de concerten dit jaar een extra oranje tintje hebben i.v.m. de EK wedstrijden van het Nederlands elftal, heeft de merchandise dat ook.
Ga naar de Webshop

   

   
 
 

Voeg ons toe aan je adresboek, dan weet je zeker dat je de nieuwsbrief altijd ontvangt!
Wil je geen mail meer van ons ontvangen? klik hier
Heb je vragen ? Forward deze mail dan naar info@universalmusic.nl.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019