Guus Meeuwis: Presale eenmalig concert Paradiso, nieuwe single en nominaties!

7 jaren geleden
  • Html
  • Tekst
Ga naar de webversie »
  Presale Paradiso nu van start!  
  Op 4 november geeft Guus een eenmalig concert in poptempel Paradiso! “Na een zomer die in het teken stond van de Groots met een zachte G concerten en een rits festivals, hebben de band en ik zin om weer te spelen in een popzaal. De clubtour van 2008 zit bij ons allemaal nog vers in het geheugen en was zo onwijs leuk. Dat willen we nog een keer doen!” aldus Guus.
Morgen start de openbare kaartverkoop maar via onderstaande link kan je nu al kaarten voor dit unieke concert reserveren via deze exclusieve Presale. Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij! Let op; morgen om 10.00 uur komt deze presale te vervallen en zijn kaarten verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.
 
 
  » Ga naar de Paradiso Presale  
 
  Voor het voorprogramma hebben we natuurlijk weer iets leuks bedacht: de Rotterdamse rapper met de zachte G, Gerwin “Gers” Pardoel! De nog prille hiphop carrière van Gers kent een vliegende start als hij in 2009 samen met The Opposites en Sef de titeltrack van New Kids maakt; Broodje Bakpao. 14 oktober komt zijn eerste eigen album ‘Deze Wereld Is Van Jou’ uit maar we kunnen nu alvast luisteren naar zijn laatste single ‘Ik Neem Je Mee’.  
 
  » Bekijk de clip ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers  
 
 
 
  Nieuwe single: Als Ze Danst  
 
Vanaf morgen is Guus zijn nieuwe single Als Ze Danst verkrijgbaar. “Het liedje heb ik geschreven voor mijn dochter Sarah en veel van jullie zullen ‘m misschien al kennen. In het stadion hebben we ‘m namelijk als aller aller-, laatste nummer van het concert gespeeld. Achteraf misschien niet de meest handige keuze omdat deze meneer toen wel even met een brok in mijn keel stond te zingen, maar ik heel ben blij dat ik het heb gedaan. En gered, haha!”
Morgen zijn Guus en de band te gast bij Coen & Sander en gaan ze het nummer voor het eerst live spelen op radio. Dus luister morgen tussen 16.00 uur en 18.00 uur naar 3FM!
 
 
 
  Nominatie Televizier-Ring & Edison  
  Guus is genomineerd voor een Edison én in de race voor de Televizier Talent Award! Of het ook daadwerkelijk prijzen gaat regenen? Dat is aan jullie!
Op 2 oktober worden de oudste muziekprijzen van Nederland weer uitgereikt, de Edisons. Gister heeft Giel de nominaties voor de publieksprijzen bekend gemaakt en de plaat Armen Open is genomineerd in de categorie Beste Album! “Ik ben ontzettend blij en trots dat ze aan mij hebben gedacht voor deze mooie categorie. De concurrentie is sterk, maar wie weet! Vorig jaar mocht ik de Edison voor Beste Zanger mee naar huis nemen. Dat was een jury prijs, nu bepaalt het publiek. Het zou helemaal te gek zijn als het deze keer weer raak is!”
 
 
  » Stem nu op Guus voor de Edison  
 
  Zoals gezegd is de Edison niet de enige prijs die Guus de komende tijd in de wacht kan slepen. Dat hij ooit in aanmerking zou komen voor een Televizier Talent Award had hij zelf echter nooit verwacht! “Tot de vraag kwam of ik Ik Hou Van Holland wou doen dacht ik überhaupt weinig na over een carrière op televisie, laat staan dat ik er een prijs mee zou kunnen winnen. Maar nu ik kans maak om de Televizier Talent Award te bemachtigen wil ik ‘m natuurlijk ook winnen!” aldus Guus.
Dus help Guus en breng voor 30 september je stem uit op TelevizierRing.nl! Oh en als je toch bezig bent, stem dan ook even op Ik Hou Van Holland voor de Gouden Televizier-Ring…
 
 
  » Stem nu op Guus voor de Televizier Talent Award  
 
  Uit deze stemronde komen per categorie drie genomineerden voort. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op vrijdag 21 oktober, dat door de AVRO live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zal worden uitgezonden op Nederland 1. Tijdens deze uitzending kan er per SMS worden gestemd op de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2011.  
 
  » Bekijk de promo van Ik Hou Van Holland  
 
 
 
  mijn account  |  guusmeeuwis.nl  |  contact  |  afmelden  |  aanmelden
  volg ons op:    
  U ontvangt de guusmeeuwis.nl nieuwsbrief op dit e-mailadres: Nnewsletter@newslettercollector.com  

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019