Guus Meeuwis verrast miljoenste bezoeker Groots met een zachte G!

7 jaren geleden


Text only:

Geen afbeeldingen of vreemde opmaak?
Bekijk de online versie van deze nieuwsbrief


 


Guus Meeuwis verrast miljoenste bezoeker Groots met een zachte G


Vanmorgen in alle vroegte verraste Guus Meeuwis de miljoenste bezoeker van ‘Groots met een zachte G’ met een Golden Ticket. Dit deed hij samen met Edwin Evers tijdens de live uitzending “Goedemorgen met een zachte G” vanuit het Philips Stadion in Eindhoven.
Deze week bestelde Esther van Schaijk haar kaarten voor het Groots met een zachte G concert in 2013 en daar bleek het miljoenste ticket tussen te zitten. Esther werd vanmorgen telefonisch door Guus en Edwin op de hoogte gebracht dat zij daarmee een Golden Ticket heeft gewonnen die haar levenslang toegang biedt tot de Groots met een zachte G concerten.
Ook de zanger zelf werd verrast tijdens de uitzending. Ter ere van het verkopen van één miljoen kaarten voor zijn Groots met een zachte G concerten sinds 2006, ontving Meeuwis namens Gibson en zijn management een exclusieve Gibson gitaar met daarin het ‘Groots met een zachte G’ logo verwerkt. Deze gitaar is ooit speciaal voor Elvis Presley ontworpen en nu dus ook voor Guus Meeuwis. “Een miljoen bezoekers, dat is niet te bevatten. Ik ben er ontzettend trots op! Wauw. Ik voel me meer dan vereerd. De gitaar die Gibson gemaakt heeft is prachtig, daar ben ik echt stil van. Zo stoer!” aldus een trotse Guus Meeuwis.Tijdschema concert zondag 17 juni incl EK wedstrijd Portugal Nederland


Voor de zekerheid zetten we de tijden van het concert op zondag 17 juni nog een keer op een rijtje. Uiteraard staat Guus tijdens een ‘voetbal concert’ net zo lang op het podium als tijdens een regulier concert. Kom vooral niet te laat naar het stadion om naar binnen te gaan. Dan weet je zeker dat je niks mist!
16.00 uur Stadion open
18.00 uur Start voorprogramma
18.45 uur Start concert
20.45 uur EK wedstrijd Portugal - Nederland
Aansluitend Toegift
23.00 uur Einde concertGuus Meeuwis bijlage AD


Aanstaande zaterdag 16 juni komt het AD met een speciale Guus Meeuwis bijlage. “Eén artiest die jaar in jaar uit een aantal stadions vult was in het pre-Meeuwis-tijdperk ongezien. Elk jaar ruim 140.000 mensen mobiliseren leek tot voor kort een voor vaderlandse artiesten onmogelijke opgave. Het is daarom niet verwonderlijk dat het AD aan deze muzikale prestatie een bijlage wijdt. Het geheim van zijn succes? Een lastige maar tegelijk heel eenvoudig te beantwoorden vraag: Guus is simpelweg iemand bij wie je graag op bezoek gaat, een gastheer die zijn visite nooit teleurstelt.” Aldus Stefan Raatgever, popredacteur van AD.Verkoopinformatie Groots met een zachte G 2013


Kaarten voor Groots met een zachte G 2013 zijn te koop via Ticket Service, 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen. Voor meer informatie over de concerten ga naar www.grootsmeteenzachteg.nl.
Data Groots met een zachte G 2013
7 juni 2013 Philips Stadion, Eindhoven
8 juni 2013 Philips Stadion, Eindhoven


 
 

Voeg ons toe aan je adresboek, dan weet je
zeker dat je de nieuwsbrief altijd ontvangt!
Wil je geen mail meer van ons
ontvangen? klik hier

Heb je vragen ? Forward deze mail dan naar
info@universalmusic.nl.


Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019