|
|
|
Lekker luxe Venkelsoep met rivierkreeft | Volgens superculi Yvette van Boven is deze chique soep een van de lekkerste ever: het is maar dat je het weet! Absolute smaakmaker is de venkelzaadrouille, dus doe daar vooral niet te zuinig mee. | |
|
|
|
|
|
Verrukkelijk vega Captains dinner met pittige eieren | Uitbreiding van je vega-repertoire is altijd fijn? Deze heerlijke, gezonde smaakbom komt geheid bij je favorieten, beloven we je. Geen fan van pittig, doe dan wat minder scheutig met de sambal of serveer 'm los in een schaaltje erbij. | |
|
|
|
|
Nog een paar dagen te koop: delicious. februari! Moet er echt een reden zijn voor verwen-eten? Wij vinden van niet. Het leven zelf is al reden genoeg om jezelf en elkaar te verwennen met liefde en aandacht. Dat kan op zoveel manieren. Daar hebben we de afgelopen tijd wel wat over bijgeleerd. Ónze favoriete manier van liefde gaat natuurlijk door de maag. In dit nummer gaat daar de rem echt vanaf. Gewoon omdat het lekker is! Het februarinummer is nog t/m dinsdag 23 februari te koop bij jouw lokale supermarkt én in onze webshop! Bovendien krijg je in onze webshop 25% korting als je ook de delicious.bakspecial bestelt! | |
|
|
|
|
|
Portugese lieveling Pastel de nata | Het oorspronkelijk recept van pastel de nata is in handen van Fábrica dos Pastéis de Belém in Lissabon en die wil het voor geen goud prijsgeven. Gelukkig is onze versie ook om je vingers bij af te likken en bovendien - ten minste als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt - zó klaar. Ga je wel all the way: op onze website geeft meesterpatissier Hidde de Brabander een recept voor bladerdeeg. | |
|
|
|
|
Laatste kans: Rutger bakt koekjes In deze masterclass neemt Rutger van den Broek je a.s. maandag vanuit zijn eigen keuken mee naar de klassieke banketbakkerij. Hij leert je de basics van koekjes bakken, zoals verschillende soorten deeg – roer, zet en wrijf – en welke koekjes je daar allemaal van kunt maken. Voortaan haal jij de lekkerste banketbakkerskoekjes uit eigen oven en heb je een volle trommel of een leuk culi-cadeau. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Rutger! | |
|
|
|
|
|
Topvis! Gerookte makreel in venkel-tomatensaus | Makreel, venkel en tomaat zijn een gouden combinatie. Dat proef je meteen als je een hap neemt van dit heerlijke gerecht. Mooi meegenomen: staat in een halfuurtje op tafel. Schep rijst erbij en klaar is je maaltijd! | |
|
|
|
|
|
Zo doe je dat! Garen in een zoutkorst | Met een gerecht in een zoutkorst ben je de kookheld van de avond. Het leuke is dat het er heel spectaculair uitziet, maar zo is gepiept. Vis, vlees of groenten zijn perfecte handlangers in deze. Doordat de zoutkorst alles goed afsluit, wordt het gerecht perfect gestoomd in het eigen vocht. 100% smaakgarantie, dus! | |
|
|
|
|
|
|