ENJOY THE SUMMER
LASTMINUTE SUMMER TIME!

Veel mensen willen op het laatste moment de zon opzoeken en vertrekken dan ook liever vandaag dan morgen naar de een zalige zon, zee of strandbestemming. Een last minute vakantie midden in het hoogseizoen kan prijzig zijn maar... er zijn oplossingen voor! Ben je nog op zoek naar de perfecte singlevakantie? Deze tips brengen je op de juiste vakantiebestemming!

5 x augustus breaks + kIDS
Heb je nog geen vakantie geboekt maar wil je er eigenlijk toch nog wel graag een weekje tussenuit in de zomervakantie met de kinderen? Wij zetten vijf heerlijke eenoudervakanties in augustus voor je op een rij! Wanneer je het niet zo breed hebt als eenoudergezin bijvoorbeeld, of als eenverdiener met je eenpersoonshuishouden dan is een extra voordeeltje helemaal nooit weg natuurlijk. Daarom 6 voordelige zomeruitjes met de kids.
OUDERS & EIGENWAARDE
De ene ouder die de andere ouder belemmert de kinderen te zien: deze weigermoeders en -vaders komen daar nu te makkelijk mee weg vindt het kabinet. Daarom moeten er dit jaar nog voorstellen komen om deze ouders harder aan te pakken. Maar hoe zit het met de gedupeerde kinderen in deze? Wat is het effect op een dergelijk verstoord contact met een van de ouders? Denk jij weleens dat jouw gebrek aan eigenwaarde je beperkt in relaties? Maar wat is een gebrek aan eigenwaarde precies?
VERSIEREN
Iemand zei totaal niet te geloven in die cursussen en workshops ‘hoe versier ik een vrouw’. Deze persoon (vast een gedragspsycholoog) was van mening dat zoiets niet te leren viel. De zin of onzin van een versiercursus. Of je nu een avondje uit gaat stappen, naar een borrel van kantoor of op een andere ontmoetingsplek nieuwe mensen leert kennen, je krijgt onvermijdelijk te maken met iemands lichaamstaal. Welke signalen geef je zelf af en hoe kun je de lichaamstaal van een ander lezen? Wanneer weet je wanneer er sprake is van flirten of juist van een afwijzing? Dit alles in: herken de lichaamstaal!
DATE & MATCH
Hoewel verliefdheid de aanleiding kan zijn voor een relatie, spelen er ook andere factoren mee die we belangrijk vinden voor een goede match. In ons kikkerlandje lopen er honderden, duizenden schattige, intelligente en stoere vrouwen rond zonder… een man aan hun arm. Voor hen zijn er liefdesadviezen met een korreltje zout. Zit je met een onbeantwoorde liefde in je maag? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken hoe hier overheen te komen.
WEEKEND!
Het weekend staat voor de deur! Nog geen plannen? Dan is het de hoogste tijd om de boordevolle singlesagenda te checken! Ook veel meer zin in seks nu het zomer is? Logisch! Je snapt er niets van. Je bent slim, aardig en je ziet er ook nog eens hartstikke goed uit! Hoe kan het nou dat jij nog altijd single bent? Wij geven je 12 mogelijke redenen. De liefde vinden op vakantie deze zomer? Zo kan het. Meer leuke nieuwtjes volgen voor en over singles en meepraten? Volg ons dan ook op Facebook.
Volg ons