Ontdek de Solid Earth badkamertrend! - Webversie
Logo Baderie
Magazine     Showrooms     Afspraak
 
 
 
Ontspannen in stijl
 
Heb jij al gehoord van de Solid Earth badkamertrend? Deze trend omarmt aardse kleuren en natuurlijke materialen. Haal buiten naar binnen en vind écht even een momentje voor jezelf.
 
 
Lees meer
 
 
 
Natuurlijk badkamer
 
 
 
 
Natuurlijke badkamer
 
In deze badkamer staat rust centraal. Durf te experimenteren met verschillende houtsoorten en –structuren, want deze zorgen voor een ontspannen sfeer. Met de toevoeging van planten creëer je een rustgevende omgeving, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw badkamer. Al deze elementen zorgen samen voor een warm thuis.
 
 
 
Aardse kleuren
 
Aardse kleuren, zoals bruin en emerald groen, die passen bij deze badkamertrend, creëren een gevoel alsof we ons midden in de natuur bevinden. Welke kleur je ook kiest als alles tot in de details perfectie uitstraalt, is je nieuwe badkamer straks goud waard.
 
Ontdek meer
Aardse kleuren
 
 
 
Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden en samen de diverse mogelijkheden voor jouw ideale badkamer te verkennen. Maak nu een afspraak en laat ons jouw badkamerdromen realiseren!
 
 
Maak een afspraak
 
 
 
Magazine aanvragen
Magazine aanvragen
 
 
 
Baderie Facebook
 
Baderie Instagram
 
Baderie Pinterest
 
Baderie YouTube
 
Baderie LinkedIn
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden