Haal het maximale uit 2018!

1 jaar geleden


Text only:

 


Online bekijken | Aanmelden
 


Tips: efficiënter werken in het nieuwe jaar


Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en daar willen we natuurlijk allemaal het maximale uithalen. Dit begint al met het zo efficiënt mogelijk omgaan met de (toch wel kostbare) tijd die we hebben. Maar moeten we nou onze hele agenda vol plannen om zo het maximale uit de dag te halen of moeten we juist ruimte inplannen voor bezinning? We vragen het aan time managementexpert Eric van Heuvel.
Lees hier zijn antwoord >
 


Alle documenten altijd en overal bij de hand dankzij onze iProva Search app


De technologie ontwikkelt zich in razend tempo. Om mensen overal en altijd het maximale uit hun werk te laten halen, ontwikkelen wij onze software continu. Een voorbeeld hiervan is de iProva Search app die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld om informatie overal en altijd beschikbaar te hebben. Thuis, op het werk, onderweg, op de tablet, smartphone of pc, noem het maar op. Zelfs in het buitenland waar je niet altijd toegang hebt tot een dataverbinding. Benieuwd hoe de app werkt?
Download hier de brochure >
 


Documenten bewerken in Office Online?


Dat kan! Momenteel zijn we druk bezig met het realiseren van een koppeling tussen iProva en Office Online. Hiemee maken wij het mogelijk dat je Word-, Excel- en PowerPoint 
documenten rechtstreeks kunt bewerken in de browser. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog steeds de mogelijkheid om documenten 'gewoon' in Word, Excel of PowerPoint te bewerken.
Volgend jaar willen wij de koppeling vrijgeven aan onze klanten. Hiervoor zijn we nog op zoek naar enkele klanten die mee willen doen met de pilot. Zo kunnen we de koppeling optimaliseren zodat we er in 2018 zeker van zijn dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is.
Meld je hier aan voor de pilot >
 


Frank Stege is tafelgast bij De Kempenlezing


Op woensdag 22 november was onze directeur Frank Stege als tafelgast aanwezig bij De Kempenlezing, georganiseerd door de Rabobank. Tijdens deze lezing heeft Frank zijn ervaringen en tips op het gebied van innovatie met zo'n 250 ondernemers gedeeld. Daarnaast stond er een presentatie gepland van prof. dr. Jeff Gaspersz, hoogleraar innovatie bij Neyenrode Business University. Tijdens zijn presentatie gaf hij ondernemers tips over het permanent ontdekken van kansen. Kansen om doelen te bereiken en ambities te realiseren. Benieuwd naar de tips?
Lees hier de samenvatting >

Agenda


Kennissessie:
Meer grip op datalekken en informatiebeveiliging!
Dinsdag 19 december
 

Wist je dat...


- Er bijna 1,5 miljoen (!) vragen per maand worden beantwoord via iQualify?
- Onze Leren & Toetsen module echt op elk moment van de dag (24/7) gebruikt wordt, zelfs 's nachts?
- Het HagaZiekenhuis
vandaag in een speciale editie van het Financieel Dagblad staat en hier vertelt over haar ervaringen met de iProva Search app van Infoland?
- Royal Herkel en Infoland een langdurig partnership zijn gestart?
- Het over 11 dagen alweer kerst is!
 


 


 
 
 U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Infoland? Klik hier om uit te schrijven.
 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019