Bekijk deze mail in je browser
DEN kennisinstituut cultuur & digitale transformatie
Om digitale transformatie echt voor je organisatie te laten werken, is het opstellen of formuleren van een digitale strategie een belangrijke eerste stap. Zo weet iedereen in je organisatie wat de digitale doelen zijn en welke stappen er gezet moeten worden. Waar start jij bij het vastleggen van die strategie? DEN ontwikkelde een praktische incompany 'workshop digitale strategie: hier begin je!' die je samen met collega's volgt, waar en wanneer het jullie uitkomt.
 
Meer specifieke kennis ontwikkelen? Bekijk het aanbod workshops en webinars in de DEN Academie. 

Workshop digitale strategie: hier begin je!
 

Een digitale strategie is de basis om digitaal te transformeren. Toch is hier een start mee maken voor veel instellingen niet altijd even makkelijk. DEN helpt hierbij met deze praktische incompany 'workshop digitale strategie: hier begin je!' Ga met jouw collega's aan de slag! Aan het einde van de middag zijn een gezamenlijke ambitie, concrete doelen en activiteiten in kaart gebracht. Dit is een goede basis om samen in je organisatie mee verder te gaan.
 
Een goede digitale strategie vinden wij belangrijk. Daarom bieden we de workshop tijdelijk aan voor een heel voordelig tarief. Én je kunt ook nog gebruik maken van de Werktuig PPO regeling. Plan dus snel een workshop voor jouw organisatie bij de DEN academie.
Beeld, 2 jongens die op een stoel gaan staan
Illustratief beeld

De waarde van een digitale strategie

 

Wil je nieuw publiek bereiken? Of juist je bestaande publiek beter of langer bedienen? En hoe sluit dat aan bij de maatschappelijke functie van je organisatie? Bedenk vanuit die overkoepelende waarde waar digitale middelen ondersteuning kunnen bieden. Dit worden de onderdelen van je digitale strategie.
Illustratief beeld

De kunst & kansen van digitale samenwerkingen

 

De digitale weg met succes bewandelen doe je samen.
We gingen in gesprek over digitale samenwerkingen met Leon Caren (We Are Public) en Fresco Sam-Sin (Things That Talk). Waarom samenwerkingen zo belangrijk zijn en hoe pak je het succesvol aan? 

Podcast Cultuurshift: De digitale strategie van het Limburgs Museum


Laat je inspireren door Bert Mennings, directeur van het Limburgs Museum. Wat is de digitale strategie van het Museum? Hoe belangrijk is het om die strategie te bepalen? Anic van Damme gaat met hem en Maaike Verberk, directeur bij DEN, in gesprek: Luister naar Cultuurshift.
Illustratief beeld

Digitale Transformatie Scan: hoe toekomstklaar is jouw organisatie?

 

Grip krijgen op digitale transformatie begint bij begrijpen waar je nu staat. De Digitale Transformatie Scan is een zelfscan die je hierbij helpt. De scan is speciaal ontwikkeld voor culturele organisaties en bevraagt je op de verschillende onderdelen van digitale transformatie. Doe de Digitale Transformatie Scan om uit te vinden waar je organisatie staat.

Vergoeding van opleidingskosten met Werktuig PPO

 

Digitale transformatie is mensenwerk. Het vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden van medewerkers. Vraag je je af hoe je dit organiseert en bekostigt? Dan hebben we goed nieuws: Werktuig PPO helpt je met de financiering. Gebruik deze bijvoorbeeld voor het aanbod in de DEN Academie en krijg tot 80% van de kosten vergoed!
Lunch & Learn
Illustratief beeld

Lunch & Learn

Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?

4 juni 2024

Deze Lunch & Learn is voor iedereen die na het invullen van de digitale transformatie Scan aan de slag wil met de uitkomsten en er in de praktijk meer vorm aan willen geven. Meld je aan voor deze Lunch & Learn: Digitale Transformatie Scan
DEN Academie

Workshop impact denken en meten

 

Zet in op de toekomst van jouw organisatie. In deze workshop kijken we verder dan je output en gaan we in op je impact. We introduceren de belangrijkste aspecten van het impactdenken. Zo leer je hoe je impact kunt maken én meten. Schrijf je nu in voor de workshop Impact denken in Groningen.

Start op 21 juni 2024

Voor wie?
Cultuur- en erfgoedprofessionals, van projectmedewerkers tot leidinggevenden van grote en kleine organisaties. 

Leiderschaps-
programma: digitale innovatie strategie
 

Hoe bereik en betrek je het publiek bij de missie van jouw organisatie? In dit leiderschapsprogramma leer je hoe je de digitale mogelijkheden voor jouw organisatie kan benutten. Start met innovatief werken en bereik een groter publiek. Schrijf je nu voor het leiderschapsprogramma.

Start op 3 oktober 2024

Voor wie?
Directeuren en managers in de culturele sector.
DEN is dé aanjager van digitale transformatie voor cultuur. Wij signaleren trends, ondersteunen innovatie, ontwikkelen kennis en bieden praktische tools om direct mee aan de slag te gaan.

Copyright© 2022 DEN,
alle rechten voorbehouden.

Iets wijzigen?
Update je voorkeuren of meld je af voor deze nieuwsbrief.