Dit zijn de tips van FrankrijkVakantieland & FrankrijkBinnendoor
Bekijk in je browser

Deze keer heb ik gezocht naar wat tips in bergachtig gebied en het zuiden van Frankrijk. De Var is een prachtige streek als je van zon, zee en de Provence houdt. Ken jij de Corniches al tussen Nice en Menton? Of wat te denken van een vakantie over de mooiste route van Europa? Een hotel of chambre d'hôte voor onderweg zoeken lastig? Nu niet meer. Bergen en zee combineren is trouwens een combinatie die fantastisch is. Verder nog wat andere tips en een paar voordeeltjes.

Veel plezier in Frankrijk!

Tips voor een vakantie in de Var

De Var is een veelzijdig vakantiegebied. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie. De Var vind je grofweg tussen de Middellandse Zee en de Gorges du Verdon en vooral de kuststreek tussen Saint-Cyr-sur-Mer en Saint-Raphaël is populair. Tussen deze twee plaatsen ligt een heel gevarieerde kust met een lengte van wel 400 kilometer.

Ontdek meer »

Tips vakantie in Alpes Maritimes

Alpes-Maritimes biedt een zonnige strandvakantie in Zuid-Frankrijk in combinatie met een indrukwekkende natuur. Het département Alpes-Maritimes dankt zijn naam aan de zee. Alpes-Maritimes betekent namelijk 'Zee-Alpen'. Dit deel van de bergketen grenst aan de Middellandse Zee en een stukje aan Italië en Monaco. Het is een mooi vakantiegebied dat veel te bieden heeft voor de vakantieganger die van cultuur houdt maar ook actief wil zijn. Een echte aanrader!

Lees verder »

Overnachten langs de Route du Soleil

Als je met vakantie naar het zuiden van Frankrijk gaat dan is de Route du Soleil een veel gekozen route. In een handig artikel geef ik je tips voor een overnachting en leuke  alternatieven voor je reis naar het zuiden. Ik heb alvast de belangrijkste tussenstops in kaart gebracht met slimme links voor hotels & chambre-d'hôte langs de snelweg. Heel handig is de kaart met alle routes naar het zuiden.

Tip wacht niet tot het laatste moment met het boeken van een accommodatie langs de Route du Soleil of andere routes naar het zuiden. Straks zitten ze vol.

Bekijk deze tips »

De mooiste route van Europa ligt in Frankrijk?

De mooiste route van Europa ligt in Frankrijk maar wat heeft een Ferrari 812 Superfast met Frankrijk Binnendoor te maken?

Lees verder »

de Franse Rivièra

Als je met vakantie naar de Côte-d’Azur  en Franse Rivièra wilt dan moet je eens naar deze tips luisteren. Ik leg je in deze podcast uit hoe je een heel mooie dagtocht simpel kunt uitbreiden naar een paar onvergetelijke dagen bij de Middellandse Zee. Luister je mee?
Luister en ontdek »

€ 100 of 20% korting tijdens Franse Voordeelweken

8 bijzondere campings in Frankrijk op toplocaties en tijdens de RCN Franse Voordeelweken krijg je nu zelfs € 100 korting als je in juli 2019 op een camping verblijft. De korting geldt op alle accomodaties. 
Wil je met korting kamperen in je eigen tent, camper of caravan. Ook dan kun je tijdens de Franse Voordeelweken profiteren van korting in juli. Tijdelijk krijg je 20% korting op staanplaatsen

5 extra tips

  1. De populaire FranceComfort Vakantieparken nu met korting tot 30% + geen boekingskosten + Gratis bedlinnen 2 personen (1 week)
  2. Nieuw! Lezersaanbieding 2019: Autorondreis Elzas & Lotharingen met € 50 retour en gratis eBook Le Grand Est. Variabele reisduur!
  3. Doe de Quiz over Frankrijk en Parijs
  4. Nieuw! Het ebook Passages van Parijs
  5. Doe de test: hoe vind je een goedkoop vakantiehuis in Frankrijk
Facebook
Twitter
Google Plus
YouTube
FrankrijkVakantieland
Frankrijk Binnendoor
Copyright © 2019 FrankrijkVakantieland, Alle rechten voorbehouden.
Via www.frankrijkvakantieland.nl of www.frankrijkbinnendoor.nl ben je aangemeld om mijn tips over Frankrijk en Parijs regelmatig te ontvangen. 

Ons adres is:
FrankrijkVakantieland / Frankrijk Binnendoor
Grasgraefken 25, 6171SH Stein, Nederland
telefoon +31878767008 (ma t/m do 09:00 - 12:30u)

Tip: zet het emailadres van deze nieuwsbrief in je adresboek.

Hoe pas je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief aan? Je kunt:
je gegevens completeren (en maak kans op een gratis abonnement op Frankrijk Binnendoor Online)
of de nieuwsbrief stopzetten

Email Marketing Powered by Mailchimp