Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Robin Haase naar ABN AMRO WTT

Robin Haase ontvangt de 2e wildcard voor het 47e ABN AMRO WTT. Toernooidirecteur Richard Krajicek: "We hebben geen seconde getwijfeld over de wildcard voor Robin. Hij is zo lang de absolute nummer een van Nederland en is altijd zo loyaal geweest aan het toernooi, dat we hem er heel graag weer bij hebben. Hij is niet alleen op de baan belangrijk voor ons, maar ook daarbuiten, met de vele activiteiten die hij onderneemt.”  

De laatste wildcard wordt in een later stadium toegekend. "Zoals altijd hou ik die nog vast. Je weet nooit wat er de komende weken gebeurt. Wellicht is er een topper die er sneller dan verwacht uit ligt in Australië en doet zich een mooie kans voor. Anders zou het kunnen dat we nog een Nederlander verwelkomen.”

Lees meer
Toernooidirecteur Richard Krajicek blikt vooruit
Esther Vergeer kijkt uit naar start 12e ABN AMRO WWTT

Toernooidirecteur Richard Krajicek blikt alvast vooruit op het deelnemersveld in Rotterdam. Met maar liefst 10 spelers uit de mondiale top-20 aan de start, is er opnieuw een ijzersterk deelnemersveld te bewonderen in Rotterdam Ahoy.

Toernooidirecteur Esther Vergeer is trots op het deelnemersveld. Het beloven spannende wedstrijden te worden op court 4 en 5. Het complete deelnemersveld is terug te vinden op de website. 

 

Bekijk video
Bekijk video
Bezoek de Koopgoot en win
Koop nu je tickets!

Op zaterdag 8 februari kun je je tenniskwaliteiten testen in de Koopgoot in Rotterdam! In het overdekte gedeelte zal een ware tennis kermis komen waar je verschillende spelletjes kunt doen zoals skeeball, arcade game, een bibberspiraal en een grijpmachine! Je maakt kans op leuke tennisprijzen en zelfs op kaarten voor het toernooi.

Ook komen toernooidirecteuren Esther Vergeer en Richard Krajicek langs.

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari 2020 wordt in Rotterdam Ahoy het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Behalve bij de wedstrijden bent u met uw ticket van harte welkom op Shops & Bites en Sports Plaza en bij het 12e World Wheelchair Tennis Tournament.

Zorg dat u erbij bent en koop vandaag nog uw tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2020-01-11 18:50:01