Of viel dat wel mee?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Als rookaroma's zo ongezond zijn, waarom worden ze dan niet meteen verboden?

Het Europees comité voor voedselveiligheid besloot deze week dat rookaroma's, zoals in rookworst, niet langer toegestaan zijn. Maar wat is er precies ongezond aan? En waarom mogen ze dan nog wel een aantal jaar gebruikt worden?

Waar rook is, is vuur?
 
 
 
Afbeelding
 

Quest Kort: wetenschapsnieuwtjes voor bij de koffie

Kun je beter schrijven of typen als je iets wilt onthouden?

Alles wat je niet wilt vergeten, tik je snel even in op je mobiel of laptop. Handig toch? Of kun je het beter schrijven op een ouderwets velletje papier?

Dit wil ik weten (en onthouden)
 
 
 
 
Afbeelding
 

Word een baas in beleggen!

Wil je gaan beleggen of ben je net begonnen en nog niet zeker van je zaak? In de cursus Beleggen voor beginners stomen we je klaar voor je investeringsavontuur.

De cursus zit vol tips over hoe je beleggen slim aanpakt. Daarnaast duiken we de hersenen in en leggen we denkfouten bloot die veel beleggers maken. Na afloop weet jij waar je in wilt beleggen, hoe je dat gaat aanpakken en hoe je vermijdbare valkuilen ontloopt.

Mooie investering
 
 
 
Afbeelding
 

Met deze zeven wetenschappelijke tips verkoop je alles op de vrijmarkt

Pak je deze Koningsdag aan om je zolder lekker uit te mesten en al je prullen, pardon waardevolle spullen, te verkopen? Lees dan eerst onze tips voor een optimale opbrengst. Natuurlijk zijn ze gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Zeven gratis tips (op = op!)
 
 
 
Afbeelding
 

Had vroeger iedereen soa's?

Condooms zijn nu overal te krijgen, en dat soa's bestaan is ook geen geheim. Maar hoe zat dat in de Middeleeuwen? Had toen iedereen de kriebels tussen zijn of haar benen?

En hoe hielden ze die ziektes tegen?
 
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen (premium) artikel van vorige keer

Wat is het nut van de voorhuid?

Er zijn maar weinig lichaamsdelen die zo weinig eer krijgen als de voorhuid. Heeft-ie net een week van de wereld kunnen proeven, is het al weer, zoef, tijd voor afscheid. Althans, zo gaat dat vaak binnen het jodendom en de islam. De voorhuid voor mannen lijkt een tamelijk onbenullig stukje huid als je het er zonder problemen kunt afsnijden. Of zien we iets over het hoofd?

Tipje van de sluier: het is meer dan een velletje