Beste John,

In Nederland is niets zo wisselvallig als het weer. Liepen we dit weekend nog in onze zomerkleding, vandaag is een lekker warme jas geen overbodige luxe. Zelf had ik de winterjas weer uit de kast gehaald....Brrrr

Het laatste wat je wilt, is dat de bezoekersaantallen op je website net zo op en neer gaan als de temperaturen deze week. Daarom vind je in deze nieuwsbrief een interessant artikel en een checklist die ervoor kunnen zorgen dat jij meer bezoekers én klanten krijgt via je website. 

Over klanten gesproken: Vanaf volgende maand mag ik weer aan de slag voor een voormalige klant! Toch een teken dat ik mijn vak versta en echte meerwaarde lever :) Als dan ook de temperaturen wat stabieler blijven, kan mijn voorjaar niet meer stuk.

Ik heb er zin in! Jij toch ook?

Checklist SEO

Bij SEO is het belangrijk om op tijd te beginnen. De resultaten zijn namelijk bijna nooit direct zichtbaar; je ziet ze vaak pas een maand of twee later. Daarom is het belangrijk om met de juiste dingen aan de slag te gaan en zo bezoekers uit Google aan te trekken. 

Om jou te helpen beter te scoren in Google heb ik maar liefst 19 tijdloze SEO-tips voor je verzameld in een handige checklist. Download hem nu en maak van bezoekers via Google klanten!
Geef mij die checklist!

Bezoekers is leuk, maar conversie is leuker!


Komen er behoorlijk wat bezoekers op je website, dan is het zaak ervoor te zorgen dat zij ook gaan doen wat jij wilt. Want bezoeken is leuk, maar conversie is leuker. Je wilt toch dat al die bezoekers je gaan bellen, een aanvraag bij je doen, je e-book of checklist downloaden... Dit noemen we converteren.

Hoe ook jij meer conversie in jouw website stopt, lees je hier!

Laatste SEO nieuws

Afgelopen vrijdag verdwenen er ineens allerlei pagina's uit Google: Veel plezier met bovenstaande artikelen en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
René Greve










Deventer
 
Copyright © 2019 Rene Greve Internet Marketing, All rights reserved.
Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief over Internet Marketing in het algemeen en SEO in het bijzonder. met vriendelijke groeten,

Our mailing address is:
Rene Greve Internet Marketing
Sluisstraat 23-25
Deventer, Overijssel 7411 EE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp