Handige tips voor WhatsApp, Instagram en Windows 10
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 25 Okt 2018
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software Zo werkt de WhatsApp vakantiemodus
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 22-Okt 15:00
Als het aan WhatsApp ligt kom je helemaal tot rust tijdens uitstapjes, dankzij de langverwachte WhatsApp vakantiemodus. Deze functie gaat ervoor zorgen dat WhatsApp-groepsgesprekken die je even niet wilt zien, ook daadwerkelijk niet meer naar de voorgrond komen.
Lees verder
How To Windows 10 opruimen: zo houd je Windows snel en overzichtelijk
Geschreven door: Martin Gijzemijter - 20-Okt 11:52
Een huis dat niet regelmatig wordt opgeruimd, schoongemaakt en gestofzuigd is geen prettig huis om in te leven. Hetzelfde geldt voor je computer: als je niet zorgt voor regelmatig onderhoud, wordt het een onoverzichtelijke bende en zal Windows uiteindelijk minder goed gaan draaien. We geven toe, onderhoud is soms best even wat werk, maar Windows opnieuw moeten installeren nog veel meer.
Lees verder
PartnerBijdrage Gratis minigids ‘Zit jouw digitale deur dicht?’
24-Okt 10:00
Wat zijn de vijf gevaarlijkste online bedreigingen van nu? Hoe bescherm je jouw online privacy? En wat kun je doen wanneer je slachtoffer bent van ransomware? Je leest het allemaal in deze gratis online minigids!
Lees verder
Apps & Software Zo download je foto's van Instagram
Geschreven door: Stefanie Katzenbauer - 22-Okt 10:36
Foto’s op Instagram. Soms kom je dat ene kiekje tegen dat je graag wil bewaren buiten de app zelf. Dan kun je natuurlijk een screenshot maken maar dat is toch niet hetzelfde. Wij laten je graag zien hoe je foto’s downloadt van Instagram.
Lees verder
PC Microsoft Surface Go - Productieve tablet-pc
Geschreven door: Jeroen Boer - 25-Okt 08:46
Met de Surface Go brengt Microsoft zijn kleinste en goedkoopste Surface tot nu toe op de markt. Wij hebben de Surface Go getest om te achterhalen hoe Windows 10 in zo'n kleine verpakking tot zijn recht komt.
Lees verder
PartnerBijdrage m.2 SSD’s veel sneller dan de traditionele SATA SSD’s
25-Okt 10:07
Die laatste categorie heeft inmiddels het maximale wel uit de verouderde SATA bus gehaald en dankzij PCI-Express en het NVMe protocol weten de betere m.2 SSD’s op veel vlakken flink betere prestaties neer te zetten. Maar hoe veel beter is beter?
Lees verder
Apps & Software Multi Commander als alternatief voor Verkenner
Geschreven door: Toon van Daele - 18-Okt 15:47
Windows Verkenner bestaat al zo’n twee decennia en in al die tijd is dit Windows-gereedschap nauwelijks veranderd. Voor velen misschien een heerlijk herkenbare omgeving, maar voor gevorderde gebruikers laat Windows Verkenner toch wat te wensen over. Wil je meer uit je bestandsbeheer halen? Dan is het gratis Multi Commander een uitstekend alternatief voor Verkenner.
Lees verder
PartnerBijdrage Leer hacken om jezelf te beschermen
25-Okt 10:08
Wie de werkwijze van kwaadwillende hackers kent, en de laatste kwetsbaarheden, is al een hele stap op weg om zijn eigen thuisnetwerk beter te beschermen. We laten zien hoe jij een expert – of ethisch hacker – kunt worden.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl