16 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Handyman maakt gedeeltelijke doorstart
[Nieuws] De doe-het-zelfketen Handyman zal gedeeltelijk overgenomen worden door eigenaar Elka Pieterman Group. Daarover is overeenstemming bereikt met de curator van Handyman.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Christine le Duc verkoopt voortaan alleen nog maar onder eigen label
[Nieuws] Erotiekbedrijf Christine le Duc stapt over op een monobrand strategie. Het bedrijf verkoopt daardoor alleen nog maar producten onder eigen label.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nieuw event: Retail Media Day
[Advertorial] Op 28 mei 2024 wordt de eerste editie van de Retail Media Day gehouden in het Media Plaza, Utrecht. Tijdens dit event komen alle soorten media die een rol spelen in de shopping journey van consumenten bij elkaar. Alles wat te maken heeft met oriëntatie, bezoek, aankoop en betaling van producten binnen de retailwereld. Met andere woorden: retailmedia is booming business. Tijd voor verdieping! Bestel nu je ticket en profiteer van een aantrekkelijke korting van 100 euro!
image
image
Webwinkels geven kwart minder uit aan TV-commercials
[Nieuws] E-commerce bedrijven hebben het afgelopen jaar flink de hand op de knip gehouden op gebied van televisiecommercials. In totaal gaven zij 24 procent minder uit dan het jaar ervoor.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ikea verkleint afstand voor online klanten met nieuwe formule
[Nieuws] Gisteren werd bekend gemaakt dat Ikea in september een minivestiging gaat openen in een winkelcentrum van Leeuwarden en ook andere Plan & Order points in Nederland staan op de planning in de komende jaren. Hiermee wil Ikea onder andere de afstand voor bezoekers verkleinen.
twitter facebook linkedin
lees verder
30 euro korting op je Branded Content Event ticket
[Advertorial] Wanneer je nu je ticket voor Branded Content Event 2024 besteld, ontvang je 30 euro korting per ticket. Het wordt een dag vol met motiverende keynotes, leerzame parallelsessies en creatieve pitches. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel. Profiteer daarom nu nog van deze korting.
image
image
Zooplus Gemak: hondenbrokken periodiek laten thuisbezorgen met nieuw abonnement
[Nieuws] Online huisdierenplatform Zooplus start in Nederland en België met abonnementsdienst Zooplus Gemak.
twitter facebook linkedin
lees verder
NIMA Marketing Day 2024: koop nu je ticket met Early Bird tarief
[Advertorial] De NIMA Marketing Day is hét marketingfestival voor professionals binnen de sector. Op donderdag 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar meer dan 70+ inspirerende sprekers te luisteren. De ticketverkoop is begonnen. Koop nu je ticket met 100 euro Early Bird korting.
image
image
Online platform Refurbed breidt aanbod in de breedte uit
[Nieuws] Online platform Refurbed biedt naast refurbished elektronica nu ook opgepoetste sportkleding- en artikelen aan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.