Diverse chefkoks bezorgen hun maaltijden nu bij je thuis. Hierbij een selectie: | |
Amsterdam – RIJKS® delivery, het restaurant van het Rijksmuseum. Een driegangenmenu (€32,50) is te bestellen via Deliveroo en Uber Eats met een persoonlijke brief met instructies van chef Joris Bijdendijk zelf. Helmond – Restaurant De Rozario bedacht de bezorgservice To Go De Rozario. Zij serveren maaltijdpakketten die stapsgewijs klaargemaakt kunnen worden. Alle componenten in de box zijn al bereid, maar moeten alleen nog gecombineerd worden. Een driegangenmenu kost €45,- daarnaast zijn er vele à la Carte gerechten te bestellen. Info: https://togoderozario.nl/ Amsterdam – Restaurant C start met de “C-ourierdienst”. Chef Arnout van het restaurant heeft drie verschillende 3-gangenmenu’s samengesteld die door het personeel van C thuis worden bezorgd. De drie menu’s, waarvan een volledig vegetarisch, bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht en zijn voor €26,50 p.p. te bestellen. Info: http://c.amsterdam/shop Maartensdijk/Vreeland – Restaurant De Nederlanden gaat een tijdelijke, culinaire samenwerking aan met de winkel van Landwaart Culinair. De maaltijden worden door Wilco Berends in zijn eigen keuken met eigen koks en recepturen bereidt. De hoogwaardige kant-en-klaargerechten komen uiteindelijk in de winkel in Maartensdijk te liggen. De klant krijgt eenvoudige instructies mee om alles thuis verder te kunnen bereiden. Landwaart Culinair is te vinden op het Maertensplein 21A in Maartensdijk. | |
|
| |