HAPPY NEW YEAR!
NIEUW BEGIN

Het lijkt wel een soort traditie, maar sinds jaar en dag is tweede kerstdag een piekmoment op datingsites. Ook in de weken erna schrijven heel wat singles zich in op een datingsite. Een nieuw begin van een nieuw jaar? Goede voornemens? Zo maak je ze ook waar! Wij wensen je alvast een fijne oudjaarsavond en een mooi begin van 2019!

CADEAUTJE VOOR JEZELF
Het einde van het jaar komt in zicht en je hebt nog geen idee wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft. Stiekem kan je wel een opkikker gebruiken. Gewoon, even er tussenuit. Even bijkomen van alle drukte die deze feestdagen toch met zich meebrengen, maar je hebt geen idee waarheen en vooral met wie je dan op vakantie moet. Wij luiden het nieuwe jaar traditioneel in met oliebollen, vuurwerk en bubbels: zo doen ze het in andere landen!
OPNIEUW BEGINNEN
Boven de vijftig en kan je niet wachten om je in de armen van je nieuwe lief te storten? Hartstikke fijn, maar vink eerst even deze checklist af. Het is wel zo prettig als je weet wat je te wachten staat op het gebied van geld, schoonfamilie, seks en ruzie. Geldt natuurlijk ook voor verliefde mannen van 50+ ;-).  Voel jij je vaak nogal onaantrekkelijk? Dit zijn zes signalen om je te realiseren dat het waarschijnlijk allemaal best wel meevalt! Meer relatie nieuws... -->
TROOSTRIJK WEEKEND!
Liefdesverdriet komt wereldwijd voor. Toch wordt er in Nederland vaak nogal lichtvoetig mee omgegaan. Dat kan anders! Het Tropenmuseum verandert in het weekend van 9 en 10 maart tussen 10:00 en 17:00 uur in een Heartbreak Hotel en biedt aandacht, warmte en een luisterend oor. Met bewustmakende sessies, inspirerende workshops en troostrijke lezingen lijmt het museum de gebroken harten in een veilige omgeving

Feestdagen overleefd? Dan maak je je vast op voor een spetterend Oud & Nieuw! Voorkomen dat je op 1 januari niet met een kater zit? Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen! Leuke uit-tips ontdek je op de agenda.
DATE TIPS
Het is zo ver: de date gaat van start! Je haren zitten goed, je hebt je tofste outfit aan, jullie restaurantje is gereserveerd en je staat op het punt om de deur te verlaten. De date bestaat in principe uit vijf cruciale momenten. Bij Manify hebben ze wat datingtips voor mannen op een rijtje gezet. Moe geswipet op Tinder? Probeer Instagram eens als datingsite. De stap om weer te gaan daten kan dan ook een behoorlijke zijn. Wij helpen je op weg met tips van singles die je voor zijn gegaan.
Oud & Nieuw
Nog maar eventjes en dan stevenen we toch echt af op oud & nieuw. Als single. Om ervoor te zorgen dat je ook die avond zonder een dip doorkomt hebben we de volgende 5 tips! De feestdagen zorgen vaak ook voor conflicten, hoge verwachtingen, overmatig eten en financiële zorgen. En natuurlijk is de drukte in winkels en winkelcentra die zelfs de rustigste shopper kunnen irriteren. Maar je kunt praktische stappen ondernemen om stress en angstgevoelens in de aanloop naar en inclusief de feestdagen tegen te beperken. 
Volg ons