|
|
| | | ‘Geef nieuwe producten een kans’ | | Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund; onder andere door Oos Kesbeke. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | WMR verzamelt data van zeevis in afslagen | | Om de stand van de visbestanden in de Noordzee te kunnen analyseren, is het belangrijk om data te verzamelen. Dat verzamelen van data gebeurt niet alleen op zee, maar ook aan wal. Medewerkers van Wageningen Marine Research (WMR) trekken er regelmatig vroeg op uit om monsters te nemen in de belangrijkste visafslagen. | | |
| | | Horecavakbeurs Horecava 2021 volledig online | | Horecava, jaarlijks in januari in RAI Amsterdam en de grootste horecavakbeurs van Nederland, wordt als gevolg van de coronacrisis volledig online georganiseerd. Het online evenement wordt gehouden op maandag 25 januari 2021. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado | | Iedereen moet plasticbesparende verpakkingsmaterialen inzetten. Voldoe je al aan de eisen? Als producent van visproducten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Om te helpen heeft MULTIVAC een pakket met inspirerende voorbeelden samengesteld. | | |
|
---|
|
|
|
|
| | | Online seminar Visfederatie over corona en Brexit | | De vissector krijgt heel wat te verwerken met de Brexit, het coronavirus en de spanningen in de internationale handel.Hoe kan dit uitwerken en hoe gaan ondernemers hier mee om? Deze vragen staan centraal tijdens het online seminar 'Turbulent vaarwater, hoe blijft de vissector op koers?' van de Visfederatie. Het seminar is voor iedereen toegankelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@visfederatie.nl. | | |
|
---|
| |
|
|
| | | Sea Fresh scoort 100 procent bij IFS keurung | | Sea Fresh haalde een score van 100 procent bij een onverwachte IFS audit. Tijdens de tweedaagse audit, die begon op 21 oktober, werd geen enkele opmerking gevonden op het gebied van processen, handboek, hygiëne en productie. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht. | | |
| | | Online open avond SVO vakopleiding food | | SVO vakopleiding food organiseert op 26 november van 19.30 tot 21 uur een coronaproof online open avond. SVO is de landelijke mbo-opleider voor vakmensen in de foodsector. De open avond laat toekomstige studenten ervaren hoe een opleiding in food bij SVO eruit ziet. | | |
|
---|
| |
|
|
| Lees nu de EVMI Verpakkingsspecial 2020 online | | De verpakkingsindustrie is volop in beweging. Je leest alles over de laatste innovaties, technologiën en materialen in de EVMI Verpakkingsspecial 2020. Deze special is nu ook te lezen als digitaal magazine. | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Met liefde gevangen, met smaak gegeten | | Dit boek is geschreven met een missie, namelijk ter promotie van wildgevangen vis. De recepten zijn dan ook grotendeels bedoeld als inspiratiebron om de diverse mogelijkheden van vis mee te ontdekken. De hoofdrol van de recepten wordt steevast vervuld door vangst van Dieneke Ras’ echtgenoot, die van beroep visser is. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Vismagazine 8 - 2020 | | De thema's van dit nummer van Vis zijn kweekvis en foodservice. Met onder andere: Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw! | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
| Vismagazine Huis ter Heideweg 13 3705 MA Zeist |
|
| |
---|
| |
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|