Bekijk deze mail online
NIEUWE ZEILSCHOLEN bij Vinea
Lieve Vinea-fans,

Oude liefde roest niet... Ooit, lang geleden, organiseerde Vinea zeilkampen. Dat was toen heel erg nieuw in Nederland. Nu kan je de zeil-en surfkampen niet meer wegdenken. Ieder jaar willen we onze zeilschool-accommodaties uitbreiden en ook dit jaar is dat gelukt. Komen jullie deze zomer kijken bij De Kameleon (Friesland) en De Viking (Zeeland) als je in de buurt bent?

Groeten van het Vinea-zeilteam!
De Kameleon Een nieuwe accommodatie voor de jongste kids (7-10 jaar) in Boornzwaag. Het ligt direct aan de Langweerder Wielen met een eigen haventje. Het rustige vaarwater is ideaal voor beginnende schippers. Je leert hier zeilen in de optimist of snuffelt aan allerlei watersporten tijdens het watersportactiekamp. Een mini-kamp van 4 dagen is ook mogelijk, voor diegenen die een hele week nog een beetje te lang vinden.
 
De Viking

Vlakbij Goes (Zeeland) ligt deze mooie accommodatie aan het Veerse Meer. De bootmogelijkheden zijn hier legio: Optimist, Open Bic, Laser Pico 2 mans, Topaz Tress, Valk, Windsurf, Hobie Teddy, Laser Vago, Hobie Twixxy of Dart 16 . We zijn nog een mooi programma aan het samenstellen voor alle leeftijdsgroepen. De vakantie komt dus binnenkort online.

 
Meivakantie Nog niets te doen in de meivakantie? Of wil je graag oefenen voor de zomervakantie? In Langweer op De Steven kan je weer komen zeilen en windsurfen. De groep enthousiastelingen groeit elk jaar en het is dan ook een super gezellige week. Er zijn 3 leeftijdsgroepen: 7 t/m 10 jaar, 10 t/m 12 jaar en 12 t/m 15 jaar. En de week duurt 6 dagen!
 
De zeil- en surfkampen boek je nu met Vineastische korting!
Facebook
LinkedIn
Instagram
Snapchat
YouTube
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Wijzig voorkeurenAfmelden