Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Wandeltips voor je kerstvakantie

Al plannen gemaakt voor de kerstvakantie? Wandel.nl geeft je graag wat inspiratie. Kom onder de kerstboom vandaan en ga op pad. Bijvoorbeeld naar een mooi verlichte stad, een winters kasteel of doe mee aan één van de vele georganiseerde tochten in de wandelagenda. We zetten zes tips voor je op een rij.

Nominatie Elfstedenpad

Het Elfstedenpad is genomineerd voor de titel Wandelroute van het Jaar 2019. Samen met negen andere nieuwe wandelroutes maakt de Friese route, een initiatief van KWBN en Wandelnet, kans op deze titel. De komende weken gaat de jury vde genomineerde routes verder onderzoeken. Op 2 februari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Gent.
  

29e Kerstwandeling

ZA. 22 en ZO. 23 DECEMBER 2018 - OBBICHT
In het weekend voor kerst kun je in het smalste stukje Nederland meedoen met de 29e Kerstwandeling. Vanuit het Limburgse Obbicht kun je 7, 14 of 21 kilometer wandelen. De tocht gaat onder meer over de dijk op de oevers van de Maas. Ook passeer je de plek waar Willem van Oranje precies 450 jaar geleden de Maas overstak. 

 

Wandeltechniek in de bergen

Ga je deze winter op wandelvakantie in een bergachtig gebied, zoals bijvoorbeeld de Alpen? Wandelen in de bergen is over het algemeen zwaarder dan in vlak terrein. Met een juiste wandeltechniek kost het beklimmen en afdalen van bergen minder moeite. Wandel.nl geeft je tips, van goed schoeisel tot een juiste houding. Op weg naar dat schitterende uitzicht.

Silvester Glühweintocht

MA. 31 DECEMBER 2018 - RIJEN
Het einde van het jaar komt langzaam in zicht. Tijdens de Silvester Glühweintocht kun je 2018 wandelend afsluiten. De tocht van 6 of 10 kilometer voert je door boswachterij Dorst, een bosrijk natuurgebied tussen Tilburg en Breda. Met warme glühwein of chocolademelk kun je het wandeljaar in stijl afsluiten.

 

Groen & Fit bij De Friesland
 

Ken je het Groen & Fit Collectief van De Friesland al? Dit is een collectieve verzekering speciaal voor wandel- en natuurliefhebbers. Als lid van KWBN profiteer je onder andere van 8% korting op je zorgpremie. Direct je premie met korting via KWBN berekenen? Meld je voor 1 januari 2019 bij De Friesland aan. De Friesland zegt dan jouw huidige zorgverzekering voor je op. Klik op onderstaande button of bel (058) 291 31 31.
 
                    
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven