Heeft u al op ons gestemd?

5 jaren geleden


Text only:

Deze e-mail van Joods Historisch Museum online bekijken.
Voeg nieuwsbrief@JHM.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.
 
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam
T +31 (0)20 5 310 310
info@jhm.nl
Van 11.00 tot 17.00 uur.
Afmelden nieuwsbrief
 
 
  
Open dag Portugese Synagoge
op 24 maart
Na een ingrijpende restauratie zijn nu alle ruimtes van de Portugese Synagoge voor het publiek toegankelijk. De voltooïing van de werkzaamheden wordt op 24 maart feestelijk gevierd. U hoeft geen entree te betalen en kunt gratis aan alle activiteiten meedoen. De gehele dag zijn er ook stemcomputers aanwezig. Zo kunt u ons ook tijdens een leuk dagje uit helpen de museumprijs te winnen.
U heeft nog 2 weken om te stemmen
Zorg dat we samen de museumprijs winnen
Wij zijn hard bezig om zoveel mogelijk stemmen te trekken voor de Museumprijs. Daar hebben wij uw hulp hard bij nodig. Heeft u nog niet gestemd? Stem dan nu!
Tot en met 1 april kan iedereen die achttien jaar of ouder is stemmen voor de museumprijs. Als u stemt maakt u ook nog eens kans op een iPad mini of een reis naar Istanbul.

Burgemeester Amsterdam steunt JHM
Van der Laan heeft gestemd op de Museumprijs
In een videoboodschap prijst Van der Laan het JHM aan: 'Wil je weten waarom Amsterdam Mokum genoemd wordt? En wil je weten wat de betekenis is van de joodse gemeenschap voor Amsterdam en Nederland? Ga dan vooral naar het Joods Historisch Museum,' aldus Van der Laan. Hij roept ook op om te stemmen voor de museumprijs.
 

Jhm.nl

Categorieën: Geschiedenis Weekend weg
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018