Ga voor een onvergetelijk Kerstdiner

Lieve gasten,

Wat kijken wij ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijk Kerstfeest! Onze chef Kevin Schlaman en zijn team serveren tijdens de Kerstdagen een fantastisch 6-gangen Kerstmenu in ons restaurant.

Coquille
Joselito / structuren van bloemkool met saffraan / krokante bloedworst
 
Terrine van ganzenlever en wilde konijn
Schuim van ossenstaart / jeneverbes bouillon
 
Tarbot
Rode biet / saus van noilly prat / pommes soufflé / kaviaar
 
Fazant
Zuurkool / espuma van gerookte pastinaak / krokante sjalot ringen / sherry jus
 
Kalfszwezerik
Risotto / verse truffel / truffel jus
 
Schuim van lady blue
IJs van pure chocolade / geroosterde pecannoten / chutney van peer

Maak uw diner compleet met een feestelijk glas Champagne als aperitief, overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Daarnaast zijn we op 25 en 26 december geopend voor een 5-gangen Kerst lunch.
 
Bekijk Kerst Arrangementen

Verras uw gasten thuis

Kunnen wij u helpen met uw Kerstdiner thuis? Volgens onze rijke traditie heeft ons keukenteam een feestelijk Kerst Thuismenu voor u voorbereid. Verras uw thuisgasten met een royaal 4-gangen menu en bijpassend wijnpakket. Wij voorzien u van de ingrediënten en een handig stappenplan.

Wildpaté en croûte
Met compote van sterappeltjes en toast van brioche

Noordzeekrab
Met kort gebrande langoustine, bisque en ingelegde koolrabi

Veluwse hertenwang
Langzaam gegaard, met truffeljus, hasselback aardappel, zure room en stoofpeer

Clafoutis van bosvruchten
Met compote van vossebessen, crémeux van advocaat en vlierbloesem en gel van gezouten citroen

U kunt uw bestelling doorgeven via onze website, per mail of telefoon. Bestellingen kunnen worden opgehaald op zaterdag 24 december tussen 11.00 en 14.00 uur.
 
Thuismenu's bestellen

Sluit het jaar af in stijl

 
Heeft u nog geen plannen voor Oud & Nieuw? Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke Oudejaarswandeling met onze boswachter, een feestelijk Champagne aperitief, 5-gangen Oudejaarsmenu van onze chef met om 0.00 uur Champagne en oliebollen en een heerlijke overnachting in een van onze royale kamers en suites.

Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met onze receptie.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2022 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief