Heeft u ook de zomer in uw bol?

49 jaren geleden


Text only:

Ontvang tot 25% korting* op uw zomerverblijf
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek Zomer, zomer, zomer!Vier de zomer op z'n best! Geniet van rust, ruimte en natuur aan de kust, in het bos of in de bergen. De omgeving verkennen tijdens een heerlijke fietstocht, vlotten bouwen of met het hele gezin de roofvogeldemonstratie bekijken, er is zoveel te beleven! Boek uw verblijf in de maanden juli of augustus en ontvang tot 25% korting*!
Zomeractie: tot € 100 extra korting
Wilt u er deze zomer even tussenuit? Boek nu een weekendverblijf in periode van 2 juli tot 3 augustus 2015 en ontvang tot € 100 extra korting, bovenop de al geldende korting*.Info & reserveren Veluwe: groener wordt het niet
Bossen, heidevelden, rivieren, steden, musea en attractieparken, op de Veluwe vindt u het allemaal. Kom helemaal tot rust in Drenthe
Wandel langs de hunebedden of bezoek het museumdorp Orvelte en maak een reis terug in de tijd. Nieuw & vernieuwdVernieuwd Aquacentre
Ontdek deze zomer het vernieuwde Aquacentre op Landal Village l'Eau d'Heure. Glij van de nieuwe Infinity Jump glijbaan of zwem in het vernieuwde buitenbad met zonneweide en speelzones.
Nieuw: Landal Vlieduyn
Op slechts 200 meter van het strand, de duinen en het bos vindt u Landal Vlieduyn. Geniet van de rust, ruimte en natuur op het Waddeneiland Vlieland.
Nieuw zwemmeer
Ontspan vanaf deze zomer aan het nieuwe natuurzwemmeer op Landal Dwergter Sand.Even zorgeloos ertussenuitGeniet van een zorgeloze vakantie met dezelfde zorg, begeleiding en hulpmiddelen als thuis. Wij bieden op veel parken toegankelijke accommodaties met speciale voorzieningen voor mindervaliden: 
Breed toegankelijke accommodatieExtra toegankelijke accommodatieSpeciaal toegankelijke accommodatieVisionvillaGehoorvillaLongvillaInfo & reserveren

Het nieuwe Duurzaamheidsverslag is uit
Wist u dat er vorig jaar 761 bungalows zijn opgeknapt? De oude meubels worden verspreid onder goede doelen en kranen en douchekoppen worden vervangen door waterbesparende varianten. Lees hier het hele verslag.
Right to Play
Sport en plezier voor kinderen in moeilijke situaties ver over de grenzen, daar zorgt Right To Play voor. Doe mee met de evenementen tijdens de ambassadeursdagen op een van onze parken. Opbrengst gaat naar Right to Play!

Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (€ 24), bedlinnen (verplicht, € 7,50 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019