de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Heel Nederland Leest   |   Kinderboekenfestival   |   Agenda   |   Mijn menu
 
Programma Heel Nederland Leest
 
In november leest heel Nederland één boek. Dit jaar is dat Sonny Boy van Annejet van der Zijl. In november ligt het boek gratis voor je klaar bij de bieb! Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma tijdens Heel Nederland Leest. Een greep uit de activiteiten:
 
Tommy Wieringa - Nirwana
 
Kaartje kopen   S
Marcel van Roosmalen - Totaal
 
Kaartje kopen   S
Özcan Akyol en Anna van den Breemer
 
Kaartje kopen   S
Yvonne Kroonenberg - Leven voor gevorderden
 
Kaartje kopen   S
Of kom naar een lezing over sociale klasse, bekijk de film Sonny Boy of praat mee over het boek Sonny Boy in één van de Open Leesclubs!
Programma Heel Nederland Leest   S
Het is bijna zover: voor de tiende keer het Kinderboekenfestival!
 

Het programma (blokkenschema) van het Kinderboekenfestival is bekend! De populaire jeugdboekenschrijver Marcel van Driel en illustrator Sanne te Loo komen langs. Ook zijn er leuke (Meespeel)voorstellingen over ‘Mijn huis is jouw huis’ van Yvonne Jagtenberg, ‘Spinder’ van Simon van der Geest en ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers. Ook is er het ouder- en kindcollege ‘Ik voel, ik voel wat jij niet ziet’ door Lotte Stegeman en nog veel meer.

Zien we jou zondag 15 oktober?

 
Koop tickets of bekijk het hele programma   S
 
Geen luisterboeken meer in de Bibliotheek
We halen de luisterboeken op cd en Daisyroms uit onze collectie. Je kunt de luisterboeken nog tot 1 december lenen. We halen ze uit onze collectie, omdat ze zijn verouderd en nog maar weinig worden geleend.
 
Bekijk meer   S
 
 
Medialab Workshop: Natuurdocumentaire maken
Maak in één dag een echte natuurdocumentaire over het dierenleven in de stad! Ga met ons op pad, neem de camera in je hand en laat je onder begeleiding van een professionele documentairemaker verwonderen door de natuur van Amersfoort. Vrijdag 20 oktober in Park Schothorst voor kinderen van 8-12 jaar.
 
Tickets   S
 
Jet van Vuuren - Gratis lezing 'Nieuw Bloed'
 
Fan van Jet van Vuuren? Dan hebben we goed nieuws! De succesvolle thrillerschrijfster woont sinds kort in Amersfoort en geeft een gratis lezing in de Bibliotheek Vathorst! Jet vertelt over haar werk, nieuwste boek ‘Nieuw bloed’ en ze hoopt veel lezers uit de buurt te ontmoeten! Toegang is ook nog eens helemaal gratis! Reserveer snel jouw plekje!
 
Aanmelden   S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open