Kom naar de grootste ruildag!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
| Klik hier voor de online versie
home games spellen folder
De nieuwe folder Allemaal verzamelen! is uit!
Bekijk snel de nieuwe folder en al onze lopende acties!
Bekijk de folder »
Gratis 2e kaartje voor Monkey Town bij besteding vanaf 10,-*
Bekijk de actievoorwaarden van deze superleuke actie!
Naar de actie »
NIEUW: Pikmi Pops en Baby Secrets
Maak je verzameling collectibles compleet met de miniknuffeltjes die in de lollies van Pikmi Pops zitten. Of kies je voor de schattige baby's van BABY Secrets? Als je BABY Secrets hebt geopend, ontdek je of het een jongen of een meisje is door de baby in bad te doen.
Verzamel ze allemaal »
Heel veel nieuwe squishies
Er zijn weer heel veel nieuwe squishies! Ken jij de Soft’n Slo Squishies serie al? De figuurtjes uit deze serie zijn ongelooflijk gedetailleerd, en als je erin knijpt zullen ze heel langzaam hun vorm weer terugkrijgen. Verzamel al de Soft’n Slo Squishies-figuurtjes voor nog meer speelplezier!
Naar squishies »
2 + 1 gratis op Shopkins Happy Places Delivery Set
Shopkins zijn kleine personages uit de rekken van de supermarkt. Er zijn meer dan 150 figuurtjes te verzamelen, allemaal ontzettend schattig en grappig. Wie is jouw favoriet?
Naar Shopkins »
2 + 1 gratis op Num Noms Mystery Packs
Num Noms zijn schattige, zachte figuurtjes met verschillende persoonlijkheden en geuren. Stapel de Nums bovenop de Noms om meer dan 1000 combinaties te maken.
Naar Num Noms »
Gratis Zygarde kaartje bij 10.- aan Pokémon TCG
Bij besteding van 10.- aan Pokémon TCG artikelen ontvang je nu een gratis Zygarde Promokaart. Zo maak je je verzameling Pokémonkaarten nog sneller compleet!
Op = Op!
 
Naar Pokémon TCG »
4 + 1 gratis op Panini Adrenalyn XL 2018 FIFA World Cup Russia Boosterpack
Maak je verzameling Panini-kaartjes van FIFA World Cup 2018 met wereldspelers zoals Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en vele anderen snel compleet met het Boosterpack. Een boosterpack bevat zes verschillende kaarten.
Naar Boosterpack »
2 + 1 gratis op LEGO Ninjago minifiguren
Speel je favoriete scènes na uit De LEGO Ninjago-film met de limited edition-minifiguren. Deze serie bevat twee verschillende versies van de held Lloyd en drie verschillende versies van de hilarische schurk Garmadon. Welke LEGO Ninjago minifiguren heb jij al?
Spaar ze allemaal »
Kom naar de grootste ruildag van Nederland!
Ben jij een echte verzamelaar, en heb je heel veel dubbele plaatjes of verzamelfiguren? Op zaterdag 19 mei kun je in alle Intertoys-winkels tussen 14:00 en 15:00 uur je dubbele verzamelfiguren en plaatjes komen ruilen met andere verzamelaars!
Zoek je winkel »
Om de nieuwsbrief beter te laten aansluiten op jouw interesses, willen we je vragen om je voorkeur(en) door te geven. Kies hieronder een van de groepen, als je wilt kun je daarna ook meerdere groepen kiezen.
Jouw gegevens
newsletter@newslettercollector.com
»  Gegevens wijzigen
»  Afmelden voor de nieuwsbrief
Wil je ons volgen?
Veilig direct of achteraf betalen
Veilig winkelen
Klantenservice | Disclaimer
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden
*Alleen geldig bij besteding vanaf € 10,- aan Intertoys artikelen. Niet geldig bij besteding van artikelen aangeboden door externe verkopers.