Bekijk deze email in je browser

Vier keer een ‘andere kant’ van Sweco

Hej ,

Onze topexperts werken aan tal van projecten om de wereld stap voor stap mooier te maken. Vele gezichten. Soms zichtbaar, soms ook verre van. In deze nieuwsbrief delen we nieuwe gezichten, een andere kant. Om te laten zien waar we met elkaar voor gaan en waarom we deze route met veel overtuiging en enthousiasme voortzetten. Veel leesplezier! Wij hopen dat óók deze kant goed bevalt.

UITNODIGING – Kom naar de Dutch Design Week!

Ben je nieuwsgierig naar grensverleggende toepassingen voor het ruimtelijke, sociale én digitale domein? We presenteren ze op donderdag 26 oktober a.s. tijdens Sweco’s klantevenement op Strijp-S in Eindhoven. En nodigen jou van harte uit hierbij te zijn! Bekijk het programma en meld je gratis aan.

Het begint bij een persoonlijke ontmoeting

80.000 talentvolle statushouders en een krappe arbeidsmarkt. 1 +1 = 2 zou je zeggen. Toch blijkt de match lastig. Pegy Ibrahim en Suzan Peters lukt het wel vanuit de Refugee Talent Hub. Laat je inspireren door hun verhaal.

KLOOS: van staalfabriek naar woonwijk 

Tussen de rivier de Noord en de Molens van werelderfgoed Kinderdijk komt buitendijks een moderne woonomgeving. De architecten van VAN AKEN, part of Sweco verbinden met KLOOS de uiteenlopende karakters van het gebied met een ijzersterk ontwerp voor de nieuwe woonwijk. Nieuwsgierig hoe ze dat aanpakten? Lees hier meer ›
 

Digitalisering is van iedereen

Je zou zeggen dat digitalisering vooral waardevol is om ons werk beter, slimmer en efficiënter te doen. Maar niets is minder waar. Wij gebruiken digitalisering juist óók om klantgerichter te zijn. Nieuwsgierig hoe dat zit? Kijk samen met Sander Melieste vooruit.
Lees al onze onlangs verschenen verhalen ›

Volg ons:

                                

Copyright © 2023 Sweco Nederland B.V., Alle rechten voorbehouden.

Je ontvangt deze e-mail omdat je jezelf hebt aangemeld via onze website.

Van gedachten veranderd? Je kan je uitschrijven van deze lijst.
, stuur deze nieuwsbrief door aan een vriend.