Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
 
HelloLaw
 
Hello daar!
 
Deze maand in onze nieuwsbrief:
 
Huurvermindering voor horeca- en winkelruimtes mogelijk
 
Te laat op het werk; wat nu?
 
 Omgangsregelingen; bestaan ze ook voor huisdieren?


Lees hieronder verder:
 

Huurvermindering voor horeca- en winkelruimtes mogelijk
 
 
 
 
Bent u een huurder van een horeca- of winkelpand en heeft u omzetverlies geleden door de coronacrisis? Dan heeft u misschien recht op huurverlaging! In deze blog leest u aan welke voorwaarden er moet worden voldaan en hoe wij u kunnen helpen.
 
Foto: Unsplash.com
 
Klik hier voor de blog
 

Te laat op het werk; wat nu?

 
 
 
Iedereen komt natuurlijk wel eens te laat op zijn werk. Het is ook zeker geen probleem als er een goede reden voor is. Als het vaker gebeurt, kunnen er wel problemen ontstaan. In deze blog zullen we bekijken wat de juridische gevolgen kunnen zijn voor laatkomers. En hoe kun je hiermee als werkgever het beste omgaan?
 
Foto: onbekend
 

Omgangsregelingen; bestaan ze ook voor huisdieren?

 
 
 
 
Bij een scheiding komt veel kijken. Een punt waar veel scheidende stellen vaak niet aan denken, zijn de gevolgen van de scheiding voor de huisdieren. Er moeten afspraken worden gemaakt met betrekking tot de verzorging van het huisdier. Maar zijn er ook wettelijke verplichtingen? In dit artikel lees je alles over scheiden en huisdieren. 
 
Foto: gratisography.com
 
Openingstijden HelloLaw april 2022
 
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Gesloten: maandag 18 en woensdag 27 april
 
Wat kunnen wij voor jou doen?
 
 
Juridisch advies
 
Heb je een juridische vraag? Neem contact met ons op! Onze juristen helpen je graag verder! Je kunt een heel jaar onbeperkt met al je vragen bij ons terecht voor slechts 59 euro. Bel ons op 088 1411 011.
 
Documentencheck
 
Onze specialisten kunnen binnen 48 uur jouw juridische documenten nakijken. Je weet binnen no-time waar je aan toe bent voor een vaste lage prijs. (v.a. 170 euro). Bel ons op 088 1411 011.
 
 
 
Brieven schrijven
 
Moet jij een juridische brief schrijven naar de wederpartij? Schakel onze juristen in en zij versturen een juridisch onderbouwde brief naar de tegenpartij voor een vaste lage prijs (v.a. 119 euro). Bel ons op 088 1411 011
 
Haalbaarheidsonderzoek
 
Heb jij een geschil en wil jij op voorhand weten wat jouw kansen zijn? Bijvoorbeeld omdat er een juridische procedure dreigt? Onze specialisten beoordelen voor jouw de haalbaarheid van je zaak. Hiervoor hanteren wij een vaste lage prijs (v.a. 170 euro).
Bel ons op 088 1411 011
 
Direct advies:
 

ma - vrij: 8.00 tot 18.00 uur

 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
Instagram
 
 
 
 Wil je onze e-mails niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit.
 
 HelloLaw | Boschstraat 21 | Maastricht, Limburg 6211 AS | Netherlands
 
 
 
© 2022 HelloLaw NL